Aktuálne 9.1.2024

Kadeti v Považskej Bystrici s trpkou prehrou

Kadeti odohrali v sobotu 6.1.2024 zápas na palubovke Považskej Bystrice.

Chlapci do 17 rokov pod vedením svojej trénerky Sofie Barboričovej vstúpili do zápasu odhodlane, keďže doma s ním vyhrali iba o 9 bodov. Očakával sa napínavý zápas a tak aj bolo. Prvá štvrtina skončila 13:9 v náš neprospech, v druhej časti hry naši hráči síce vyhrali 18:17, ale na domácich stále trochu strácali. Rozhodujúca bola tretia desaťminútovka, ktorú naši chlapci prehrali o 11 bodov. Aj napriek tomu, že v poslednej štvrtine mali navrch opäť naši chlapci, na zvrátenie výsledku to už nestačilo.

  • IMC Slovakia Považská Bystrica  - BK AS Trenčín 62:51

Body AS: Fischer 17, Závodský R. 10, Koczkáš D. 10, Púček 4, Závodský M. 4, Krátky 2, Koczkáš T. 2, Cyprian 2.


Ohlasy po zápase:

Sofia Barboričová - trénerka AS

"Tento zápas sa mi ťažko hodnotí. Do zápasu sme išli s tým, že ideme jednoznačne vyhrať. Vedeli sme na čo si musíme dávať pozor a ako musíme hrať. Bohužiaľ naše útoky boli zbŕkle, chaotické a zakončovali sme z nepripravených pozícií. Naša obrana vôbec nefungovala. Súper nás prebíjal v hre 1na1, žiadna komunikácia v obrane a enormné množstvo zahodených lôpt spod koša. Keď robíme takéto chyby, zápas sa veľmi ťažko vyhráva."

Martin Fischer - rozohrávač AS

"Na zápas do Považskej Bystrice sme išli ako favoriti. Myslel som si, že zápas jednoznačne vyhráme. Vedel som, že im bude chýbať jeden dobrý hráč a ich hra bude založená hlavne na dvoch hráčoch. Pod košom číslo 10 Tatarka a hlavne na bodoch hráča číslo 7 Liptáka, ktorého nám bude stačiť ubrániť. To sa nám však počas celého zápasu nepodarilo. V obrane sme si nepomáhali, hrali mäkko, neodstavovali. V útoku sme hrali príliš komplikovane, bez pohybu, prihrávok, strieľali z nepripravených pozícií. V celom zápase nám chýbala energia a väčšia chuť po víťazstve. Nemôže nás ospravedlniť ani to, že sme viacerí po chorobách. Takéto zápasy musíme vyhrávať. Myslím si, že to bol náš vôbec najhorší zápas. Mrzí ma to o to viac, že touto prehrou sme prišli o možnosť bojovať o prvé miesto a možný postup do skupiny Gold."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka