Aktuálne 10.1.2023

Mladšie žiačky so zlepšenou hrou proti favoritkám

Mladšie žiačky odohrali dva zápasy proti dievčatám zo Žiliny.

Hráčky pod vedením tréneriek Kataríny Dedíkovej a Dominiky Kubovej odohrali dva veľmi náročné zápasy proti líderkám našej skupiny zo Žiliny. V prvom zápase sa dievčatá ťažšie rozbiehali a nevedeli sa presadiť pod súperovým košom. Aj napriek tomu, že súperky dokázali šikovne skórovať sa naše dievčatá nevzdávali a v poslednej štvrtine dokázali nad hosťkami vyhrať.

V druhom zápase chceli naše hráčky nadviazať na dobrý záver predošlého zápasu a zo začiatku sa im to aj darilo. Potom však prišla bodová šnúra rýchlych protiútokov a do polčasu si súperky spravili 20-bodový náskok. Tretiu časť hry dokázali naše dievčatá držať so Žilinčankami krok a táto štvrtina skončila 10:10. Ku koncu zápasu už našim hráčkam došli sily a súperky si tak poľahky ukradli aj druhé víťazstvo z našej palubovky.

  • BK AS Trenčín - BKM Žilina 30:76

Body AS: Bernátová 13, Gabrielová 11, Suchá 3, Kohútová 2, Ivanová 1.

  • BK AS Trenčín - BKM Žilina 17:55

Body AS: Gabrielová 8, Mojsilović 3, Kohútová 2, Bernátová 2, Suchá 2.



Katarína Dedíková - trénerka AS

"Vstup do nového roka sa nám síce nevydaril, čo sa týka víťazstva avšak dievčatá predviedli zlepšenú hru a dodržali väčšinu pokynov. Množstvo nepremenených šancí spod koša a slabšie doskakovanie pod vlastným košom nás stáli lepší výsledok. Dievčatá predviedli, že sú skvelý kolektív nielen na ihrisku, ale i na lavičke, kde sa halou ozývalo neustále skandovanie. Taktiež si vyslúžili pochvalu od trénera súperov. Ako trénerky sa tešíme, že môžeme pracovať s takýmto družstvom. Súperovi ďakujeme a prajeme veľa ďalších úspechov."


Dominika Kubová - trénerka AS

"Za mňa dievčatá odohrali veľmi slušné zápasy, a aj keď trénovali len týždeň po dlhšej pauze ukázali zjavné pokroky. V obrane sa veľmi snažili, no v doskokoch sme zlyhali. Vzájomná podpora samozrejme nesmela chýbať a dievčatá si naozaj veľmi pomáhali. Určite budeme veľa vecí zlepšovať."


Najbližšie sa naše mladšie žiačky predstavia na domácej palubovke 21.1.2023 v dvojzápase proti Zvolenu.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka