Aktuálne 15.12.2022

Žiaci troma zápasmi ukončili základnú časť sezóny

V piatok 9.12. odohrali žiaci zápas v Handlovej, v nedeľu dva zápasy v Lučenci.

Zverenci trénera Juraja Repku v piatok vycestovali na palubovku Handlovej. V prvom vzájomnom zápase sa tento súper s nami veru nemaznal a nasypal nám 152 bodov. Očakávalo sa preto náročné stretnutie. Po pomalšom rozbehu v prvej štvrtine, v ktorej naši chlapci trafili len 5 bodov, prišlo zlepšenie hlavne v útočnej činnosti a na polčase svietil na tabuli stav 19:31 v prospech súpera. V tretej časti hry dominovali opäť domáci hráči, ktorí bodovali hlavne po našich stratách. V poslednej štvrtine sa naši hráči nevzdali a túto štvrtinu dokázali vyhrať hlavne vďaka úspešným útočným doskokom.

  • ŠBK Handlová - BK AS Trenčín 65:38

Body AS: Tinka 17, Tunega 14, Porebski 2, Novák 2, Novosád 2, Molnár 1.


Juraj Repka - tréner AS

"Z tohto zápasu som príjemne prekvapený. Chalani sa od začiatku sezóny veľmi zlepšili a je to vidno aj na výsledkoch. Začínajú hrať zohrane a nie je to len také prehadzovanie zo strany na stranu. Handlová je veľmi ťažký súper a aj napriek tomu, že niektorí chalani boli prvý krát na zápase to zvládli úžasne."


V nedeľu sa po náročnej ceste predstavili naši žiaci na zápasoch v Lučenci. Jeden zápas sa dohrával z októbra, keďže sa vtedy súper nemohol k nám dostaviť kvôli povinnostiam na medzinárodnom turnaji. Oba zápasy mali podobný priebeh a hneď od začiatku sa kvality súpera odrazili na skóre. Najväčším problémom robilo našim hráčom hlavne odstavovanie po strele a tiež rýchle protiútoky súpera, ktorý ťažil z dobrej obrany po celom ihrisku. Aj napriek prehrám sa chlapci predviedli v dobrom a bojovnom svetle.

  • BK AS Trenčín - AKAPO Lučenec 23:73

Body AS: Tunega 7, Tinka 6, Žiak 4, Provazník 2, Adamik 2, Novák 2.

  • AKAPO Lučenec - BK AS Trenčín 79:22

Body AS: Tinka 8, Tunega 7, Novosád 6, Novák 1.


Juraj Repka - tréner AS

"V Lučenci sme hrali dva zápasy po sebe proti ťažkému súperovi. Aj napriek obrovskému vyčerpaniu chalani predviedli skvelú hru. No však na súpera sme nestačili. Nepomohla tomu ani dvojhodinová cesta. Týmito zápasmi sme zakončili našu základnú časť sezóny, ktorá nám veľa dala. Teraz už vieme čo treba zlepšiť a natrénovať, a verím, že od januára vstúpime do nadstavbovej časti sezóny už pripravenejší a v plnej sile."


V nadstavbovej časti, ktorá sa začína 21.januára sa postupne stretnú naši žiaci proti Stupave, Komárnu, Leviciam , Karlovke a Bánovciam nad Bebravou.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka