Aktuálne 22.11.2022

Aj napriek vyhratému polčasu, tesná prehra starších žiačok

V sobotu 19.11.2022 odohrali staršie žiačky zápas proti Starej Turej.

Dievčatá pod vedením trénera Richarda Ďorďaia ml. vstúpili do zápasu odhodlane a počas celej štvrtiny držali so súperkami krok, keď na jej konci svietil stav 10:12. V druhej časti hry sa našim hráčkam nedarilo v obrane zastaviť vniky do koša a túto štvrtinu prehrali až o 11 bodov. To sa ukázalo ako kľúčové, keďže po polčase naše dievčatá predviedli kvalitný výkon v obrane a dovolili hosťkám streliť iba 4 body. Aj napriek tomu, že vyhrali aj poslednú časť hry o 3 body to bohužiaľ na výhru nestačilo.

  • BK AS Trenčín - MBK Stará Turá 42:46

Body AS: Kozáková 17, Škultétyová 6, Molnárová 6 (15 doskokov), Liptáková 5, Lipková 4, Novotná 4.



Richard Ďorďai ml. - tréner AS

"Do zápasu proti Starej Turej sme išli so zmiešanými pocitmi. Na jednej strane sme verili, že môžeme vyhrať, ale na druhej strane sme vedeli o kvalite súpera. Od úvodnej minúty som vedel, že ten zápas môžeme dotiahnuť do víťazného konca. Celý zápas sme si plnili všetky naše úlohy do bodky. Dobre sme pracovali v obrane, dobre sme doskakovali, vedeli sme sa presadiť jedna na jedna a dávali sme z toho koše. Bohužiaľ zápas sme si prehrali sami. Nevedeli sme sa koncertovať na trestné hody, ktoré sme počas celého zápasu nedávali. To isté platilo aj v niektorých jednoduchých dvojtaktoch. Mrzí má to lebo viem, že sme ten zápas mohli vyhrať. Verím, že v najbližšom zápase zopakujeme taký istý výkon a víťazstvo strhneme na našu stranu."

Clarissa Molnárová - pivotka AS

"Na zápas so Starou Turou sme išli v plnom nasadení, od začiatku sme na ne tlačili a uhrali veľmi vyrovnaný výsledok. V prvej štvrtine sme skúšali akcie, ktoré sme trénovali cez týždeň a vychádzalo nám to. Mali sme veľmi dobré doskoky, z čoho nám veľakrát vznikol rýchly protiútok. Druhý polčas sme nastúpili so zónovou obranou, ktorá nám veľmi pomohla. Z tohto zápasu sme nabrali skúsenosti, ktorý bol veľmi vyrovnaný čo ukazuje aj výsledok."


Najbližšie sa naše staršie žiačky predstavia 10. - 11.decembra na domácej palubovke proti Sencu a Šamorínu.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka