Aktuálne 8.11.2022

Mladšie žiačky na Handlovú nestačili

V sobotu 5.11.2022 sa v druhom kole predstavili naše mladšie žiačky v dvojzápase proti Handlovej.

Dievčatá pod vedením trénerky Kataríny Dedíkovej vycestovali na zápasy k dobre známemu súperovi. V prvom zápase sa od začiatku našim dievčatám nedarilo zastaviť domáce hráčky, ktoré vyhrali túto časť hry 20:9. V druhej štvrtine sa obrana výrazne zlepšila, keď ubránili Handlovčanky iba na 4 body. Po tretej štvrtine bol stav takmer nerozhodný 30:29, a ešte tri minúty pred koncom prehrávali naše hráčky iba o 4 body. Aj napriek veľkej snahe sa im výsledok otočiť vo svoj prospech nepodarilo.

  • ŠBK Handlová - BK AS Trenčín 42:35

Body AS: Gabrielová 10, Liptáková 6, Bacmaňáková 4, Bernátová 4, Dedíková 4, Macharová 2, Vrtíková 2, Lackovičová 2, Bánesová 1.


V druhom zápase naše dievčatá nedokázali nadviazať na dobrý druhý polčas a domáce si štvrtinu po štvrtine dokázali vytvárať bodový náskok. Na polčase bol stav 23:9, po tretej časti hry 33:16. Do zápasov zasiahlo všetkých 15 hráčok trénerky Dedíkovej a väčšina dievčat si na svoje konto pripísali svoje prvé bodíky za náš klub.

  • ŠBK Handlová - BK AS Trenčín 43:21

Body AS: Macharová 4, Suchá 2, Dedíková 2, Bernátová 2, Gabrielová 2, Kohútová 2, Bánesová 2, Lackovičová 2, Bacmaňáková 2, Ďurišková 1.



Katarína Dedíková - trénerka AS

"Dievčatá vstúpili do prvého zápasu s veľkým rešpektom. Prvé dve štvrtiny súper dominoval vo všetkých činnostiach. V tretej štvrtine sa staršie dievčatá postarali o obrat. Začali hrať svoju hru, zlepšili doskakovanie, obranu a v útoku sa im podarilo dosiahnuť pekné koše. Vo štvrtej štvrtine nastúpili iba mladšie dievčatá a ukázali sa vo výbornom svetle, udržali výsledok a vypýtali si určite miesta v základnej zostave.

Druhý zápas nedodržali dievčatá nastolenú koncepciu hry a súper im bodovo ušiel hneď v prvej štvrtine. Súperky podali veľmi dobrý výkon a naše dievčatá zaostali za svojim štandardom.

Zápasy odhalili najmä naše slabiny, no nás trénerov teší, že si zahrali všetky hráčky a tie mladšie ukázali, že sa budeme môcť na ne v budúcnosti spoľahnúť.

Makáme ďalej!"

Najbližšie naše mladšie žiačky uvidíme na domácej palubovke 26.11.2022 v dvojzápase proti Banskej Bystrici.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka