Aktuálne 22.3.2022

Staršie žiačky v prvom zápase nadstavby neúspešne

Staršie žiačky odohrali v piatok 18.3.2022 zápas na palubovke Trnavy.

Dievčatá pod vedením trénerky Anny Šoltésovej vycestovali na prvý zápas nadstavby o 9.-15.miesto do Trnavy. Našim dievčatám utiekol začiatok zápasu a súperky si vypracovali 14-bodový náskok. V druhej štvrtine naše hráčky zvýšili koncentráciu a peknými akciami sa im darilo hrať už vyrovnanejšiu hru, keď túto časť prehrali iba o 3 body. Určite najsvetlejším momentom zápasu bola tretia štvrtina, kde naše hráčky dominovali a vyhrali ju, vtedy sa súperkám priblížili na rozdiel 12 bodov. Poslednú časť zápasu naše dievčatá však hrali veľmi odovzdane a nezodpovedne a súperky nás úplne deklasovali, keď sme ju prehrali až o 25 bodov. Veríme, že sa dievčatá z tohto konca zápasu poučia a v odvete budú Trnave vyrovnanejším súperom po celý zápas. V poslednom rade gratulujeme Miške Mišiakovej ku jej prvým bodom v zápase.

  • BK AŠK Slávia Trnava - BK AS Trenčín 74:35

Body AS: Křenová 13, Molnárová 7, Seifertová 4, Durásová 3, Liptáková 3, Duvačová 3, Mišiaková 2.



Anna Šoltésová - trénerka AS

"V piatok sme odohrali prvé stretnutie nadstavby proti Trnave. Hrali sme 4 štvrtiny a každú úplne inak. Na stretnutie sme sa celý týždeň pripravovali, trénovali signály, ktoré sme chceli v hre použiť. Žiaľ, kým sme sa zorientovali, ubehla prvá štvrtina a prehrávali sme o 14 bodov. Druha časť hry už bola lepšia a tretia výborná. Dievčatá bojovali, plnili pokyny a výsledkom bola vyhratá štvrtina 11:8. Stiahli sme skóre na rozdiel 12 bodov. No to, čo sa nám ”darilo hrať” v závere zápasu ani neviem pomenovať. Úplne sme sa opustili, dievčatá prestali hrať našu hru, nebojovali a vzdali to. Tak rozdielne štvrtiny sme ešte asi nikdy nezahrali. Verím, že sa z toho poučíme a v ďalších zápasoch sa to už nebude opakovať. Ale teraz musíme dať hlavy hore a pripravovať sa na ďalšie zápasy."


Najbližšie sa naše staršie žiačky predstavia 2.- 3.4.2022 na palubovkách Petržalky a Stupavy.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka