Aktuality - archiv 30.8.2008

Krutá prehra v Šali

Slovan Duslo Šaľa – AS Trenčín 4:0

Bol to zvláštny zápas. Trenčania si vypracovali viac príležitostí ako za posledné tri zápasy spolu, napriek tomu opäť neskórovali. Naopak, po hrubých individuálnych chybách v defenzíve odchádzali zo Šale s debaklom a s hanbou ako hrom.

Už v 6. min sa snažil prekvapiť domáceho brankára Knapp. Jeho lob bol ale privysoký. Domáci sa dostali na dostrel Volešákovej brány až po štvrťhodine hry. Po Dékányho hlavičke otvoril skóre Obert. Napriek inkasovanému gólu boli naďalej aktívnejší hostia. Hlohovského priamy kop z 30 metrov Anda s problémami vyrazil iba pred seba, chýbal tam však hráč, ktorý by loptu dorazil do siete. Hlohovský sa vzápätí individuálne uvoľnil a poslal do šance Godála. Jeho strelu zastavila žrď. Neujala sa ani Chantiho strela po Gergelovej prihrávke. Pokus gréckeho mladíka zblokovala domáca defenzíva na roh. Z neho vyústila azda najväčšia príležitosť AS. Marček zo siedmych metrov však loptu do odkrytej brány nedopravil. Festival premárnených šancí AS pokračoval ďalej. V 30. min vyslal Križko z priameho kopu jedovatý projektil, Anda bravúrnym zákrokom vyrazil na roh. Po jeho rozohraní mal na hlave vyrovnanie Peciar. Gól nedal ani on. V dobrej príležitosti sa ocitol Godál. Z hranice šestnástky mieril vedľa. Šaľania v prvom polčase neraz nevedeli, kde im hlavy stoja, ale z efektivity nadelili Trenčanom poriadnu príučku. V závere úvodného dejstva priletel Lalákov center na Obertovu hlavu a do šatní išli domáci s dvojgólovým náskokom.

V druhom polčase vsadili Trenčania všetko na jednu kartu. Do hry sa postupne zapojili ofenzívni hráči Lukšík, Depetris a Šebek. Útočný prejav AS otváral okienka v ich obrane. V 56. minúte trafil Dékány hlavičkou žrď Volešákovej brány. Ďalšou ranou do radov AS bolo vylúčenie Kaspřáka. Pravý obranca videl červenú kartu v 72. min po dvoch žltých napomínaniach (za faul a za diskusiu s rozhodcom). Aj s desiatimi mužmi sa Trenčania pokúšali zlomiť zakliatie súperových brán. Neúspešne. V závere naopak museli dopiť kalich horkosti až do úplného dna. V 82. min prekonal Volešáka zblízka Dékány a v nadstavenom čase spečatil hladké víťazstvo Šale striedajúci Souleymane Cissé.

Slovan Duslo Šaľa - AS Trenčín 4:0 (2:0)

Góly: 16. a 45. Obert, 81. Dékány, 90.+ Souleymane Cissé

Žlté karty: 76. Valent, 77. Harvilko - 43. Kaspřák, 45. Szórád, 76. Knapp

Červené karty: 72. Kaspřák

Domáci: Anda – Mikla, Vojtíšek, Klusa, Harvilko – Obert (74. Valent), Lancz, Lalák, Tomiš – Šajbidor (63. Cisse Souleyimane), Dékány (84. Carrera)

Hostia: Volešák – Kaspřák, Szórád, Peciar, Godál – Hlohovský, Gergel, Marček (44. Lukšík), Knapp, Chanti (67. Šebek) – Križko (46. Depetris)

Rozhodovali: Chmura - Bobko, Martiš

Divákov: 786

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa