Zápasy - archiv 22.8.2014

Po remíze v Senici stále bez prehry

FK Senica - AS Trenčín 1:1 (0:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu remizovali na ihrisku Senice 1:1 (0:0). Domáci sa ujali vedenia po hodine hry, ale Ramón vyrovnal v závere zápasu po rohovom kope.

Od začiatku zápasu sme tradične držali loptu na svojich kopačkách a súper tlačili na jeho polovicu ihriska. Domáci však hrali pozorne v defenzíve, z ktorej vyrážali do rýchlych protiútokov a boli to oni, ktorí boli v útočnej fáze nebezpečnejším mužstvom. Hoci prvé gólové príležitosti boli na strane AS, najväčšiu šancu na skórovanie mal v 17. min Majtán. Loptu mu v pokutovom území výborne sklepol Piroska, no jeho zakončenie ľavačkou výborne zneškodnil brankár Volešák. Zaujala ešte tvrdá strela domáceho kapitána Pirosku v 31. min, aj tentoraz bol Volešák na mieste. AS malo zopár náznakov a viacero rohových kopov, ale vážnejšie domáceho gólmana Šullu neohrozili a tak sa polčas skončil bezgólovou remízou.

Krátko po prestávke sa domácim zranil pravý obranca Chvátal a musel byť striedaný. O štyri minúty bol v prvej vážnejšej šanci AS útočník Edmond, Šulla loptu zneškodnil. Domáci sa tešili v 59. min po rýchlom protiútoku. Hlohovský vysunul Majtána, ten loptu potiahol a nezištne prihral do pokutového územia Kalabiškovi, ktorý krásnym lobom otvoril skóre. Naďalej sme držali loptu a tlačili súpera, ale pozorná obrana Senice na čele so stopérmi Pavlíkom a Pillárom nám nedovolila dostať sa do zakončenia. V 70. min po prvýkrát nastúpil vo Fortuna lige po ťažkom zranení Seničan Kóňa. O päť minút sa zranil Seničanom aj ďalší hráč Hlohovský a taktiež musel byť striedaný. Napriek tlaku nevedeli sme sa dostať do gólovej šance a tak nám k vyrovnaniu pomohla štandardná situácia. Po rohovom kope sa k odrazenej lopte dostal stopér Ramón a poslal ju do senickej siete. V 90. min mali výhodu štandardky aj Seničania, po Piroskovon rohu sa dostal do zakončenia Majtán, no hlavičku Volešák zneškodnil.

[youtube]Eq4dC23tn5s[/youtube]

FK Senica - AS Trenčín 1:1 (0:0)

Góly: 59. Kalabiška - 84. Ramón

Žlté karty: 9. Mazáň - 22. Hajradinovič, 62. Edmond

Domáci: Šulla – Chvátal (50. Filípek), Pavlík, Pillár, Mazáň – Ventúra - Komara (70. Kóňa), Hlohovský (75. Kosorin), Kalabiška - Piroska - Majtán

Hostia: Volešák – Čögley, Ramón, Kleščík, Lawrence - Lobotka - Kubík, Holúbek, Hajradinovič (39. Mišák), Simon – Edmond (69. Mondek)

Rozhodovali: Vnuk - Chládek, Bóllo

Divákov: 2458

[youtube]LCk9EX0t2eA[/youtube]

Autor: tasr, mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa