Aktuality - archiv 3.8.2014

Dnes derby pohárových účastníkov, príde aj Baéz?

Vo štvrtom kole Fortuna ligy privítame na domácom trávniku Spartak Trnava

Vo štvrtom kole Fortuna ligy privítame na domácom trávniku Spartak Trnava. Na Sihoti sa predstavia dvaja slovenskí účastníci tretieho predkola Európskej ligy UEFA. Výkop nedeľňajšieho derby je v tradičných 17.30 h a stretnutie prináša aj televízia Digi Sport. Pred zápasom, alebo na úvod prestávky, by sa mala uskutočniť aj na súboj proti Podbrezovej avizovaná rozlúčka s Aldom Baézom. Veríme, že dnes ju nič neprekazí.

Aj pri príležitosti zápasu proti Trnave vám tradične prinášame upútavku na zápasový bulletin. Ten rozdávajú pred stretnutím a v úvode zápasu hráčky tímu žiačok AS Trenčín. Okrem obľúbeného kupónu do reštaurácie McDonald´s si na šestnástich stranách prečítate viacero zaujímavých vecí, ktoré nenájdete na facebooku a ani na astrencin.sk. V pripravenom čísle sa dozviete viac o našich hráčoch a ich vysnívaných autách. Novou rubrikou sú rady z kabíny pre stávkarov. V predchádzajúcom čísle radil Haris Hajradinovič a uhádol päť zo siedmich zápasov. Ako úspešný bude Stanislav Lobotka? Aktuálneho súpera okomentuje Damián Bariš, miesto na strednej dvojstrane je krásna fotogaléria z prvého zápasu proti Hull City. Opäť sme nezabudli ani na bohatú históriu futbalu v Trenčíne, ktorý sa v tomto roku dožíva neuveriteľných 110 rokov.

Najdôležitejšie informácie nielen pred zápasom proti Trnave

Rekonštrukcia železničnej trate značne komplikuje už aj tak zložitú dopravnú situáciu v okolí štadióna. Navyše, pre stavebné práce definitívne uzavreli parkovisko medzi bývalou plavárňou a centrom mesta. Preto vás žiadame, aby ste sa v prípade možnosti vyhli ceste na zápas vlastným autom. Prípadne, odporúčame parkovanie v centre mesta, alebo pri železničnej stanici. Využiť môžete aj parkovacie miesta na „ostrove“. Aby ste sa ešte pred úvodným hvizdom rozhodcu mohli usadiť na svoje miesto, počítajte s časovou rezervou.

Na kúpu vstupeniek využite predpredaj siete Ticketportal. Vstupenky si môžete zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky spoločnosti alebo na predajných miestach. Predídete tak čakaniu pred pokladňami štadióna. Pokiaľ sa nezačne búranie štadióna, bude k dispozícii aj nekrytá tribúna.

Vzhľadom na už spomenuté stavebné práce v okolí štadióna (možnosť voľného prístupu cez priestor bývalej Kolkárne), sme museli pristúpiť k presunu kontroly vstupeniek priamo do vstupov na tribúny. Snahou klubu je maximálne spriechodniť vstupy, napriek tomu vás žiadame o trpezlivosť a toleranciu. Pri odchode z tribúny dostanete na ruku pečiatku, bez ktorej vás späť na tribúnu nevpustia. Ďakujeme za pochopenie.

Tak ako sme avizovali, súčasťou tribúny sa stali striedačky oboch mužstiev. Dôvodom je zlepšenie výhľadu pre fanúšikov a následne väčšia atraktivita vstupeniek na tribúny „G“. Klub AS Trenčín je presvedčený, že naši fanúšikovia sa dokážu správať kultúrne a ukážu dostatočný rešpekt nielen svojim hráčom, ale aj realizačnému tímu a hráčom súpera. Na slovenských štadiónoch chceme kultúrnejšiu atmosféru. Aj touto cestou vieme prispieť k výchove nielen divákov, ale aj hráčov. Ďakujeme vám za podporu nášho rozhodnutia prostredníctvom vášho správania sa na tribúne.

Tešíme sa na vašu podporu a skvelú športovú kulisu!

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa