Zápasy - archiv 18.8.2012

Sladké víťazstvo na ihrisku Spartaka

Spartak Trnava - AS Trenčín 0:3 (0:2)

Zverenci trénera Adriána Guľu zvíťazili na ihrisku Spartaka Trnava prekvapujúco hladko 3:0 (2:0). Dva exportné góly zaznamenali Jakub Holúbek a Samuel Štefánik. Tretí pridal po excelentnej spolupráci David Depetris.

Úvodné minúty boli z oboch strán opatrné. Ani jeden zo súperov nechcel urobiť zbytočnú chybu. V 11. min sa však na hranici ofsajdu uvoľnil Tomaček, ale Volešák vyrazil krížnu strelu na roh. Na opačnej stane sa v 16. min oprel za šestnástkou do lopty ľavačkou Holúbek a tá skončila v ľavom hornom rohu Raškovej brány - 1:0. Vyrovnať mohol Nikolič, ale nepokrytý v strede pokutového územia namieril hlavou nad bránu. Po necelej polhodine hry predviedol z podobnej pozície ako Holúbek svoju pravačku Štefánik a bolo to už o dva góly - 2:0. O minútu neskôr nedočiahol na center nabiehajúci Holúbek. V 38. min si Štefánik narazil s Depetrisom, ale ďalší projektil spoza šestnástky skončil tesne vedľa ľavej žrde. V závere polčasu Trnava dvakrát pohrozila. V prvom prípade ale odhlavičkoval Mazáň na roh a v druhom chytil tečovanú strelu Volešák. 

V úvode druhého polčasu mohol znížiť Tomaček, ktorý si nabehol na dlhý odkop. Volešák však svoj tím opäť podržal. Trnava síce hrozila aj naďalej, ale vyložené šance neprichádzali. V 62. min sa otrela o hornú žrď trnavskej brány strela Holúbeka z hranice šestnástky. O minútu neskôr predložil Štefánik gólovú prihrávku Godálovi, ale ten prestrelil. V 76. min Schranz už prekonal Volešáka pomedzi nohy, lopta sa však odrazila od žrde a dorážaná strela skončila mimo brány. V 82. min si v pokutovom území vymenili loptu Mazan a Depetris. Raška ale vyškriabal loptu na roh. V 86. min vystrelil nebezpečne Mikinič, no Volešák hoci s ťažkosťami vyrazil. Z následného protiútoku prišlo definitívne potvrdenie víťazstva. Depetris si vymenil loptu s Čögleyom, ktorý mu ju skvele vrátil, a náš kanonier nemal problémy so zakončením.

Spartak Trnava - AS Trenčín 0:3 (0:2)

Góly: 16. Holúbek, 29. Štefánik, 87. Depetris

Žlté karty: 27. Baéz, 58. Godál

Domáci: Raška - Stožický, Gross, Janečka, Ľ. Hanzel - Karhan - Čarnota, Sabo, Gašparík (38. Schranz) - Tomaček (78. Ciprys), Nikolič (55. Mikinič)

Hostia: Volešák - Godál, Ramón, Kleščík, Mazáň - Baéz - Mondek (76. Mazan), Štefánik (71. Lobotka), Díaz (85. Čögley), Holúbek - Depetris

Rozhodovali: Samotný - Kubačka, Lieskovský

Divákov: 4035

Povedali po zápase:
Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Samozrejme, že som nespokojný. Na začiatku sme mali stopercentnú Tomačekovu šancu. Bohužial nám to momentálne do siete nepadá, súper nás potrestal dvoma gólovými strelami a potom ukázal, v čom je silný, a to je držanie lopty. V druhom polčase sme mohli znížiť opäť Tomačekom. Trenčín potom strelil tretí gól a zápas si užíval. Podali sme zlý výkon, góly su pre nás momentálne zakliate, nachádzame sa v nepríjemnej a ťažkej situácii." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Podali sme vynikajúci výkon, čoho zrkadlom je aj výsledok. Chlapcom zápas chutil, musím im zložiť kompliment za to, čo dnes v Trnave dokázali."

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa