Hviezdy deťom 15.6.2024

Hviezdy deťom | Pripravte sa na víkend plný zábavy, športu a dobra

Už o necelý týždeň sa Trenčín rozžiari v znamení dobra a detského smiechu! V nedeľu 23. júna sa uskutoční už šestnásty ročník charitatívneho podujatia Hviezdy deťom, ktoré má za cieľ pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. Nedeľňajší štart obstará beh so začiatkom o 11.00 h.

Bežecká trať povedie od Štadióna Sihoť k Zimnému štadiónu Pavla Demitru cez Ul. M. Rázusa až späť k futbalovému stánku. Už dnes prisľúbili svoju účasť Regenda, Hlavaj, Honzek, Feherváry, Pospíšil, moderátori Varinský a Hospodárová, herci Kvietik, Hargaš, Richtárech, TikToker Totka či hráči prvého tímu AS Trenčín. Bežať však budú aj ďalší. Súčasťou môžete byť aj vy. Registrovať sa môže hocikto. Registrácia je otvorená online za symbolických 5 eur, na mieste sa poplatok navýši na 10 eur. Celý výťažok z behu poputuje na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. Tak neváhajte a pridajte sa k nám! Spoločne urobme svet detí krajší!

V rovnakom čase ako zaznie štartovací výstrel behu, začne pred hlavnou tribúnou Štadióna Sihoť festival športov a ďalšie sprievodné akcie. Festival ponúkne florbal, basketbal, golf, hádzanú, parkour, ale i bocciu, tanec a basketbal na vozíku, sledge hokej a iné paralympijske športy. Pre najmenších bude pripravená "Cesta s hviezdami", kde si na rôznych stanovištiach v zábavnej zóne nazbierajú pečiatky a zapoja sa tak do súťaže o hodnotné ceny od Origosu, Futbaltour či Lehárka. Nebudú chýbať ani zábavné stanovištia Slovenských elektrární, VšZP a ďalšie aktivity. Počas celého dňa sa môžete tešiť na bohatý kultúrny program. O zábavu sa postará Dr. Klaun, parkouristi či kúzelnícke a tanečné vystúpenia. Vrcholom dňa bude koncert kapely Polemic, ktorý roztancuje všetkých.

Súčasťou podujatia Hviezdy deťom nie sú len športové a televízne hviezdy, ale aj tie z bežného života. Stretnete sa s hasičmi, policajtmi a záchranármi, ktorí nám každý deň pomáhajú a zaslúžia si náš obdiv. Chýbať nebudú ani športové a televízne hviezdy, kedy tradičný turnaj v plážovom futbale a volejbale nahradí turnaj vo futbale, keď pred hlavnou tribúnou vyrastie futbalové ihrisko. Pripravená je aj obľúbená autogramiáda.

Autor: astn
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 20.6.2024

A-tím | Media day pred štartom letnej prípravy

Prípravu na nadchádzajúcu sezónu 2024/2025 odštartoval dnešným dňom aj náš tím. Prvý deň...

A-tím 20.6.2024

A-tím | Prvý tím odštartoval prípravu na novú sezónu

AS Trenčín odštartoval prípravu na nadchádzajúci ročník Niké ligy 2024/2025....

Aktuálne 18.6.2024

Klub | Ponúkame pracovnú pozíciu mládežníckeho fyzioterapeuta

Futbalový klub AS Trenčín hľadá do svojho tímu skúseného a zapáleného...

A-tím 17.6.2024

A-tím | Mičuda odchádza do druhej českej najvyššej súťaže

Odchovanec AS Trenčín Šimon Mičuda zamieril do druhej českej najvyššej súťaže.

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa