Aktuálne 8.6.2024

Klub | Generálny manažér Rybníček o výmene trávnika

Proces výmeny hracej plochy Štadióna Sihoť odštartoval v priebehu tohto týždňa. Počas nasledujúcich mesiacov nahradí dožívajúcu "umelku" nová prírodná tráva. Klub tak naplní licenčné podmienky pre štart v nadchádzajúcom ročníku našej najvyššej futbalovej súťaže.

"Momentálne dochádza k samotnej de-inštalácií nášho umelého trávnika. Sme v sklze, pretože sa riešia aj rôzne dohody, ktoré nie sú naplnené," povedal generálny manažér Róbert Rybníček k aktuálnej fáze výmeny a dodal: "Práce s výmenou sú náročnejšie, keďže sa nemení len samotný trávnik. Mali by trvať jeden a pól mesiaca, no veríme, že koncom júla alebo začiatkom augusta budú práce dokončené a následne uvidíme, či sa nám podarí odohrať úvodne kolo rozlosovania na domácom trávniku. Väčšinu zdrojov na financovanie využijeme v rámci príspevku z Fondu na podporu športu, na ktorú stále čakáme, keďže administratívny proces nie je ukončený. Táto forma je však doplnená aj o vlastné zdroje," povedal generálny manažér.

Na "umelke" pritom svoje stretnutia odohrali okrem A-tímu aj mládežnícke kategórie našej This is my sen Academy: "Bude to pre nás úplne niečo nové z hľadiska starostlivosti, ale i využitia. Strácame možnosť, aby všetky mládežnícke a ženské tímy mali zážitok hrávať na hlavnom štadióne Sihoť. Logistika a zladenie bude pre nás nóvum a bude robiť starosti, aby sme si na to zvykli a našli rôzne iné riešenia," dodal na záver.

Autor: astn
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 20.6.2024

A-tím | Media day pred štartom letnej prípravy

Prípravu na nadchádzajúcu sezónu 2024/2025 odštartoval dnešným dňom aj náš tím. Prvý deň...

A-tím 20.6.2024

A-tím | Prvý tím odštartoval prípravu na novú sezónu

AS Trenčín odštartoval prípravu na nadchádzajúci ročník Niké ligy 2024/2025....

Aktuálne 18.6.2024

Klub | Ponúkame pracovnú pozíciu mládežníckeho fyzioterapeuta

Futbalový klub AS Trenčín hľadá do svojho tímu skúseného a zapáleného...

A-tím 17.6.2024

A-tím | Mičuda odchádza do druhej českej najvyššej súťaže

Odchovanec AS Trenčín Šimon Mičuda zamieril do druhej českej najvyššej súťaže.

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa