Aktuality - archiv 27.3.2010

V kvalitnom zápase bezgólové skóre

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 0:0.

V šlágri jarnej časti I. ligy nastúpili Trenčania na pôde Zlatých Moraviec s túžbou bodovať naplno. Oba tímy ukázali, že právom patria do špičky súťaže. Vo vyrovnanom zápase ale gól nepadol a tak sa obaja ašpiranti na postup medzi slovenskú elitu rozošli po bezgólovom skóre.

Už v 11. min vyzval Hlohovský do útočnej aktivity Kubíka, po ktorého prihrávke do pokutového územia defenzíva domácich prikryla Salinasa. V 23. min sa zastreľoval Hlohovský, mieril však nad. Po polhodine hry sa dostal po aute k lopte Kuračka, jeho prihrávku ale Chren neumiestnil podľa vlastných predstáv. Z následného autu predĺžil Pavelka aut na Slobodu, Báez však hroziace nebezpečenstvo zažehnal. V 37. min rozohral zaujímavú štandardku Salinas, výsledkom akcie bol však iba roh. V závere polčasu strieľal domáci Kuračka z pokutového územia vedľa a tak ostal prestávkový stav bezgólový.

Po zmene strán pohrozili najskôr Trenčania. Po dlhom Volešákovom výkope sa zmocnil lopty Kubík. Po narážačke so Salinasom ale mieril mimo brány domácich. Vzápätí chcel otestovať pevnosť defenzívy hostí Sloboda, mieril však nad. V 54. min vyslal jeden zo svojich mnohých dlhých autov Janečka, Pavelka ale z vnútra šestnástky nemieril presne. V 61. min vyslal Salinas superpas Kubíkovi. Hrotový hráč AS však slabšou pravačkou nevystrelil dostatočne dôrazne. Vzápätí sa dostal na dostrel Hlohovský, ale aj jeho pokus skončil v rukaviciach domáceho brankára Kuciaka. V 81. min vystrašil Volešáka striedajúci Tomašek. Z ľavej strany nacentroval Pavelkovi, vysokánsky hrot domácich však loptu z päťky do siete neumiestnil. Záver zápasu nepriniesol žiadnu vyloženú príležitosť a tak sa duel skončil bezgólovou remízou.

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 0:0

Žlté karty: 65. Sloboda, 76. Candrák – 65. Straka, 79. Valla, 90. Báez

Domáci: Kuciak – Pavlenda, Janečka, Majerník, Chren – Orávik (66. Tomašek), Kuračka, Babic (85. Hözl), Sloboda (89. Tomko) – Candrák, Pavelka

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Godál, Valla – Báez, V. Horváth – P. Straka, Salinas, Hlohovský (87. Mazán)- Kubík (90. Holúbek)

Rozhodovali: Hracho - Brendza, Czetö

Divákov: 2268

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa