Aktuality - archiv 9.1.2010

Depetris chce zdravie pre mamu, iní si "radšej" nič neželajú

Nový rok, nová nádej, nové predsavzatia, ako to vyzeralo v kabíne AS Trenčín?

Nový rok, nová nádej, nové predsavzatia. Viacerí si práve počas silvestrovskej noci vstupujú do svedomia a snažia sa osudovo zmeniť. Iní na predsavzatia pod vplyvom prebdenej noci príliš neveria. Ako to vyzeralo v kabíne AS Trenčín? Pohli sa ľady, alebo tím prijal príchod Nového roka skôr so stoickým pokojom?

„Patrím medzi tých, ktorí si dávajú predsavzatia. Nový rok beriem ako šancu na novú nádej. Po športovej stránke mám jediné želanie, dávať góly a pomôcť tímu. Ako každý hráč, rozmýšľam aj ja nad ďalším krokom v kariére. Na to však potrebujete nielen vydarenú sezónu, ale aj šťastie,“ povedal elitný strelec David Depetris, ktorého najväčšie želanie sa však spája s osobným životom. „Moja mama má už dlhšie zdravotné problémy. Dúfam, že sa to konečne zlepší,“ zablúdil vo svojich myšlienkach domov nádejný zakončovateľ.

Celkom opačný pohľad na zmenu letopočtu má skúsený český legionár Lubor Knapp. „Už som z toho asi vyrástol,“ nechal sa počuť druhý najstarší v kabíne AS a ako už tradične, jedným dychom pokračoval: „Každý rok robím to isté. Snažím sa odmakať prípravu a odovzdať tímu maximum. Želať si, že budem lepšie prihrávať, alebo viac behať, je nezmysel. Tento rok má však niečo spoločné s tým minulým. Chceme postúpiť a dúfam, že šťastena nám bude naklonená.“ Rok 2010 bude pre Knappa v každom prípade výnimočný. Prezradil totiž, že na jún plánuje veľký prestup – do stavu manželského.

Priam vzorným dieťaťom bol prvý brankár AS Miloš Volešák. Aspoň podľa vlastných slov. Po niekoľkých zvratoch a úsmevoch mu na základe tohto predpokladu vyšlo, že predsavzatia nepotrebuje. „Bol som poslušné decko. Rodičia so mnou nemali žiadne starosti. Ani bláznivú pubertu som dokonca nemal. Som typom človeka, ktorý je dosť disciplinovaný v živote a aj v iných veciach. Preto si žiadne méty pred seba nedávam.“

Podobne na tom je aj dvojica mladých obrancov Peter Kleščík a Tomáš Peciar. Obaja sú presvedčení, že by svoje záväzky aj tak nedodržali. „Presne tak. Beriem to ako to ide a snažím sa dostať z toho maximum. Bodaj by mi tento rok priniesol nejaké prekvapenie,“ povedal Kleščík, ale predsa len niečo prezradil. Rozmýšľa totiž nad štúdiom na vysokej škole. „Ak by som chcel, tak sa môžem k niečomu odhodlať aj v polovici mája alebo v septembri. Nemusí čakať na ďalší Nový rok,“ dodal na záver Peciar.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa