Aktuality - archiv 25.7.2009

Doma iba remíza proti nováčikovi z Púchova

AS Trenčín – FK Púchov 2:2 (2:2).

Trenčín ani v treťom zápase nového ročníka druhej najvyššej súťaže nepresvedčil, že by mal patriť medzi hlavných kandidátov na postup do najvyššej súťaže. Po chudobnom víťazstve nad nováčikom z Dolného Kubína a prehre na ihrisku Zlatých Moraviec prišla domáca remíza proti druhému nováčikovi I. ligy FK Púchov 2:2 (2:2). AS si v považskom derby vypracovalo dostatok gólových príležitostí a ujalo sa vedenie, ale výpadok koncentrácie v polovici prvého polčasu stál zverencov trénera Vladimíra Koníka cenné body.

Od úvodných momentov sa hralo pod taktovkou trenčianskeho mužstva. Ani jedna z gólových príležitostí z úvodu súboja však neskončila v sieti. V 11. min sa individuálne uvoľnil Adi, ale jeho krížna strela prešla popred súperovu bránu. Po rohu Knappa tečoval loptu hlavou Godál, no Kleščík sa nedokázal rýchlo zorientovať a minul súperovi svätyňu. V 19. min však vybojoval loptu Čögley, zatiahol ju do pokutového územia hostí a medzi obrancami Púchova našiel Adiho. Ten už nemal problém, aby otvoril skóre stretnutia – 1:0. Už o tri minúty neskôr prišiel brejk hostí a Luhový po sérii chýb vyrovnal na 1:1. O pár chvíľ neskôr sa situácia zopakovala a Púchov viedol prekvapujúco 2:1. AS ešte pred uplynutím prvej polhodiny zápasu dokázalo vyrovnať. Po faule na Adiho využil pokutový kop Horváth – 2:2.

Po vyrovnávajúcom góle Trenčína sa toho na ihrisku veľa neudialo. Dôkazom bol najmä druhý polčas zápasu, ktorý symbolizovalo množstvo nepresností. V 75. min sa po druhý raz mohol zapísať do streleckej listy Horváth, no jeho snaženie vyústilo iba k rohovému kopu. Na opačnej strane mohol skórovať Brezničan. Jeho hlavička však mierila nad bránu. Rovnako zakončil aj domáci Kubík. Keďže hre chýbalo viac hráčskeho umenia, pokoj a myšlienka v rozohrávke, skóre stretnutia sa už nezmenilo.

AS Trenčín – FK Púchov 2:2 (2:2)

Góly: 19. Adi, 28. V. Horváth (11 m) - 22. a 24. M. Luhový

Žlté karty: 30. V. Horváth, 78. Godál, 84. Kubík - 28. Meliš, 90. Brezničan

Domáci: Rožník - Kleščík, Godál, Ševela, Valla - Čögley (71. Hlohovský), Knapp, V. Horváth, Čirik (57. Gergel) - Mazán (57. Kubík), Adi

Hostia: Plánička - Meliš, Švec, Radič, Vanák - Riška (72. Martinka), M. Luhový (88. Ondrička), Štefun, Novisedlák, J. Chovanec - Mrázek (64. Brezničan)

Rozhodovali: Kráľovič - Bóllo, Mikulaj

Divákov: 1234

foto: Martin Blažek

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa