Zápasy - archiv 7.4.2009

Chudobné víťazstvo zachránil v závere Volešák

AS Trenčín – MFK Košice "B" 1:0 (1:0).

Zverenci trénera Ivana Galáda sú už od konca októbra bez prehry v majstrovskom zápase, keď v stredu sa na domácom trávniku natrápili na chudobné víťazstvo nad rezervou MFK Košice 1:0 (1:0). O výsledku stretnutia rozhodli už úvodné momenty súboja, keď David Depetris skóroval po pätnástich sekundách hry. V záverečnej minúte zas Miloš Volešák exceletným zákrokom zachránil AS plný bodový zisk. AS je pred sobotňajším zápasom proti Podbrezovej už desať stretnutí bez prehry.

Trenčania začali zostra. Už pätnásť sekúnd po úvodnom hvizde bol na konci akcie Depetris, ktorý si nabehol na aut Gergela - 1:0. Práve tento moment však výkonu domácich akoby uškodil. Dlhé minúty sa hralo iba v strede poľa a ani jedno z mužstiev sa neprepracovalo do gólovej príležitosti. Až v 21. min sa ocitol sám pred hosťujúcim brankárom Depetris, ale center Gergela na gól nepremenil. Ani tento moment Trenčanov neprebudil. Zaujímavé veci sa diali až v záverečnej minúte prvého polčasu. Domáca obrana prepadla a za jej chrbátom sa objavil Juhar. Namiesto strely však zvolil prihrávku na pokrytých spoluhráčov.

Ani druhý polčas nepriniesol do hry AS zmenu. V 53. min vyskočil najvyššie na rohový kop Križko, ale jeho hlavička mierila nad. O chvíľu neskôr sa mohol sám rútiť na súperovu bránku Gergel, no prihrával a navyše nepresne. Po hodine hry poslal priamy kop na bránku AS Školník, Volešák si však s jeho strelou hravo poradil. Trenčania nedokázali poistiť svoje vedenie a v záverečných minútach sa napokon strachovali o plný bodový zisk. V záverečnej minúte riadneho hracieho času si hostia najskôr vymenili niekoľko prihrávok, aby sa lopta napokon dostala k Serečinovi, ale jeho gólovú strelu vyrazil Volešák.

AS Trenčín – MFK Košice "B" 1:0 (1:0)

Gól: 1. Depetris

Žlté karty: 15. Ševela – 20. R. Šimko, 79. Teixeira

Domáci: Volešák – Kleščík (46. Lukšík), Križko, Ševela, Peciar – Gergel, Knapp (69. Calgaro), Godál, Čirik (62. Kubík) – Ereros, Depetris

Hostia: Brudňak – M. Tóth, R. Šimko, Teixeira, Adam – Serečin, Gajdoš, Školník (63. Adamica), Matič, Juhar – Goga (20. Oros, 78. Hajník)

Rozhodovali: Valášek – Brenza, Chládek

Divákov: 1151

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa