Aktuálne 3.5.2017

Mužstvo je silné fyzicky aj psychicky, tvrdí Paur

Boj o pohárovú Európu vchádza do záverečnej fázy. Nezlomná vôľa a chuť po víťazstvách sa na Sihoti prejavila opäť v plnej sile. Družina trénera Martina Ševelu zdolala Žilinu (2:1), keď podobne ako proti Ružomberku otáčala nepriaznivý stav.

Piatkový podvečer priniesol kvalitný futbal, na aký sú diváci v konfrontácii proti Žiline zvyknutí. Novopečený majster však pod hradom Matúša Čáka padol a body zostali zaslúžene doma. „Pre nás je toto víťazstvo veľké a dôležité. Boli sme dostatočne agresívni, vedeli sme, čo potrebujeme hrať a dokázali sme dodržiavať pokyny trénerov. Skalp novopečeného šampióna je cenný. Pred ďalšími dôležitými zápasmi nás pozitívne nabudil,“ povedal stredopoliar Jakub Paur.

Rodák z Višňového pri Žiline je odchovancom MŠK a zápasy proti "šošonom" majú pre neho o niečo väčší náboj. Jakub Paur v zápase ukázal charakter. Pri vyrovnávajúcom góle sa neulakomil, ale hľadal lepšie postaveného spoluhráča. „Skvelú prácu predviedol Desley (Ubbink). Počas letu lopty som si všimol ako Rangelo (Janga) nabieha do výbornej pozície na zakončenie. Ani na okamih som nezaváhal a loptu adresoval práve jemu. Nenadarmo sa hovorí, len kamarát ti prihrávku vráti. Nabudúce je na rade on,“ dodal so smiechom Paur.

Už v treťom zápase po sebe sme ako prví vyťahovali loptu zo siete. Ani tento moment v konečnom účtovaní nič neznamenal. Vďaka nezlomnej vôli a chuti ísť v ústrety trom bodom, sa aj tentokrát podarilo strhnúť víťazstvo na našu stranu. „Každý z nás veľmi dobre vie, čo chceme dosiahnuť. Nehodláme sa vzdať stanovených cieľov. Mužstvo je silné fyzicky aj mentálne. Je na nás, aby sme predpoklady potvrdzovali aj naďalej,“ uzavrel rozhovor niekdajší mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa