Aktuálne 21.3.2017

Body mali zostať doma

Nedeľňajší ligový súboj proti Senici sa blížil ku koncu. Zdalo sa, že zverenci trénera Martina Ševelu majú zápas pod kontrolou. Chýbala už len jedna minúta. Prišla však séria zaváhaní a namiesto troch bodov zostal na Sihoti jediný.

Hoci sme mali trvalú hernú prevahu a súpera zatlačili pred jeho pokutové územie, ukázalo sa, že futbal vie byť aj nespravodlivý. Namiesto upokojujúceho druhého presného zásahu, prišiel trest v záverečných sekundách. „Výsledok je pre nás zlý. Mali sme veľa šancí. Chceli sme vyhrať, no nepodarilo sa nám to. Záhoráci bránili ako hádzanári. Takmer všetci sa nasťahovali pred vlastnú šestnástku. Veľmi ťažko sme sa presadzovali,“ povedal po záverečnom hvizde brankár Igor Šemrinec.

Ten čaká na čisté konto od záveru októbra, keď si nulu udržal v domácom súboji proti ViOnu Zlaté Moravce. „Na nulu to vyzeralo aj s Prešovom. Taktiež teraz proti Senici. Opäť však prišli góly v záverečných sekundách. To sa nám nemôže stávať. Prehrali sme dôležité osobné súboje. Hostia trpezlivo čakali na šancu a ona prišla,“ pokračoval prievidzský rodák.

Sedemzápasová víťazná séria proti Záhorákom sa v nedeľu skončila. Príčiny zlyhania hľadal aj Jakub Paur. „Čo dodať. Mali sme veľa šancí. V závere sme mali loptu odkopnúť a ubrániť nulu. Z remízy sme smutní,“ poznamenal v krátkosti žilinský rodák.

V závere prvého polčasu sa v strede ihriska odohral nepríjemný incident, keď Jakub Paur sa zrazil s niekdajším kapitánom našej majstrovskej „devätnástky“ Michalom Rankom. „Raňo zostal dezorientovaný. Myslel som si, že má zapadnutý jazyk, preto som veľmi rýchlo volal doktorov. Bál som sa o jeho zdravie. Našťastie sa mu nič vážne nestalo. Za incident sa mu ešte ospravedlním,“ dodal po stretnutí Paur.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa