Aktuálne 27.4.2016

Organizačné pokyny pred finále Slovnaft Cupu doplnené 28. apríla

Organizačné pokyny k predaju vstupeniek, zájazdu a konaniu zápasu finále Slovnaft Cupu – Slovenského pohára v Trnave doplnené 28. apríla. Pokyny budú postupne dopĺňané. Vo vlastnom záujme pozorne prečítať. Ďakujeme za pochopenie.

Finálový zápas Slovnaft Cupu je na programe v piatok 29. apríla 2016 na Štadióne Antona Malatinského v Trnave. Výkop zápasu je o 20.30 h. Vstupy na štadión budú otvorené od 18.30 h.

Organizátor zápasu Slovenský futbalový zväz (SFZ) vydal k stretnutiu špeciálne pokyny pre fanúšikov. Prečítať si ich môžete TU.

Organizátor zápasu upozorňuje na príchod do dejiska konania podujatia v dostatočnom predstihu. Odporúča prichádzať približne tri hodiny pred výkopom zápasu.

SFZ a klub AS Trenčín upozorňujú na zákaz vstupu osôb pod vplyvom alkoholu a iných omamných látok. Taktiež na zákaz vnášania nepovolených predmetov. Počas zápasu je zakázaný predaj alkoholu.

Fanúšikom AS Trenčín sú k dispozícii sektory 25, 26, 27, 28 umiestnené na „západnej tribúne“ (1142 miest, vstup B) v cene 10 € (k dispozícii už len veľmi obmedzený počet miest) a sektory 1, 2, 3 a 4 na „severnej tribúne“(1962 miest, vstup A) v cene 8 €. Deti nemajú zľavu na vstupné. Vstupenky sú v predaji iba v Trenčíne na štadióne na Sihoti. Predajné miesto je otvorené ešte vo štvrtok (9.00 – 18.00 h) a v piatok (9.00 – 16.00 h). Priamo na štadióne v Trnave vstupenky nebudú k dispozícii.

Všetky vstupenky sa predávajú na meno. Každá vstupenka musí byť označená menom kupujúceho. Organizátor zápasu bude pred vstupom na štadión porovnávať občiansky preukaz s menom uvedeným na vstupenke. Pri vstupe na štadión bude prebiehať trojstupňová kontrola spojená s bezpečnostnou prehliadkou.

Parkovanie autobusov a automobilov bude pod dohľadom a na základe usmerňovania prítomnej dopravnej polície. Preštudujte si možné varianty parkovania v okolí Štadióna Antona Malatinského. Kliknite si na mapku nižšie. Pre fanúšikov AS Trenčín nie sú vyhradené špeciálne parkovacie miesta.

Informácie o špeciálny vlaku pre fanúšikov AS Trenčín

AS Trenčín pripravil pre svojich fanúšikov špeciálny vlak, ktorý odchádza z hlavnej stanice v Trenčína v piatok 29. apríla o 18.10 h. Predpokladaný príchod do Trnavy je o 19.00 h. Smer spoja Trenčín – Trnava je bez zastávok. Smer spoja Trnava – Trenčín (návrat zo zápasu) stojí špeciálny vlak v zastávkach Piešťany a Nové Mesto nad Váhom. Ako prvý odchádza z Trnavy špeciálny vlak s fanúšikmi zdolaného mužstva. Na cestu vlakom sa nevzťahujú žiadne zľavy týkajúce sa cestovania vlakom Železničnou spoločnosťou Slovensko. Vagóny za lokomotívou (trasa Trenčín - Trnava) sú určené pre fanúšikov ultras. Vagóny v závere súpravy sú pre rodiny s deťmi. Cestou naspäť (Trnava - Trenčín) to bude naopak. Vagóny budú označené. Prosíme o rešpektovanie označenia. 

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa