A-tím 15.1.2016

Šesťgólový Bero nabáda do ďalšej poctivej práce

Prvý novoročný prípravný zápas sa skončil riadnou kanonádou. Duel proti krajskému rivalovi z Myjavy priniesol až deväť gólov, z toho poltucet nastrieľal Matúš Bero, ktorý má hneď po úvodnom zápase našliapnuté na najlepšieho strelca prípravného obdobia.

Už úvodné minúty zápasu naznačili, kto bude na ihrisku pánom. Zverenci trénera Martina Ševelu sa do súpera zahryzli a väčšinu času sa hralo na polovičke súpera. Prvý polčas okrem aktivity na našich kopačkách priniesol aj efektivitu jedného muža - Matúša Bera. „Som šťastný, že mi to sypalo. Ak budem aj naďalej na sebe poctivo pracovať, tak tých gólov bude ešte viac. Celá kabína máme rozpracované určité ciele. Tie chceme dotiahnuť do úspešného konca,“ povedal po zápase strelecky disponovaný Zamarovčan.

Na podobnú kanonádu si vo svojom podaní nepamätá, no gólostroj rozhodne nechce preceňovať. „Dnes to bol zápas, kedy vám vyjde všetko. Mám z toho úprimnú radosť, no s nosom hore chodiť určite nebudem,“ pridal s úsmevom 20-ročný stredopoliar.

Začiatok prípravy tak vyznel jednoznačne pre náš tím a ani Matúš Bero neočakával, že by sa zápas mohol vyvíjať takým jednoznančným smerom. „Súpera zaskočili rýchle góly. S tým, čo sme predviedli, môžeme byť spokojní. Chceme pokračovať v nastolenom trende a baviť aj počas ďalších zápasov fanúšikov presnými zásahmi. Je pred nami ešte veľa práce. Príprava sa prakticky iba začala. Ukázalo sa, že sme na tom fyzicky dobre,“ dodal reprezentant Slovenska do 21 rokov.

Práve Matúš Bero uzavrel skóre zápasu na 9:0. Osem minút pred koncom iba jediný presný zásah delil hráčov od magickej desiatky. „Osobne som si to ani neuvedomoval. Všetci na ihrisku sme sa snažili plniť zodpovedne úlohy a výšku skóre sme v hlavách zbytočne neriešili,“ zakončil rozhovor Bero.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa