Aktuálne 8.1.2016

Vrabca nahradil v realizačnom tíme Guľa

Novým asistentom trénera Martina Ševelu sa stal Norbert Guľa. Ten počas uplynulých piatich rokov viedol dorastenecké tímy nášho klubu. V aktuálnom ročníku sedel na lavičke „devätnástky“. V realizačnom tíme nahradil Ivana Vrabca.

„Touto cestou chceme trénerovi Vrabcovi poďakovať za prácu, ktorú odviedol pre AS Trenčín. Naše cesty sa dnes rozišli, ale nikde nie je napísané, že sa v budúcnosti opäť nepretnú. Raz sa tak už stalo. Prajeme mu veľa úspechov v ďalšej trénerskej práci,“ povedal generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

Obe strany sa po zmene v realizačnom tíme nedohodli na inej forme spolupráce a tréner Vrabec si tak môže hľadať nové pôsobisko. Klub však dodrží všetky svoje finančné záväzky voči dnes už bývalému členovi realizačného tímu A-mužstva.

Taký je futbalový život, Trenčínu napriek tomu ďakujem, rozlúčil sa tréner Vrabec

Skúsený kormidelník sa pred prvým tréningom zimnej časti prípravy na nový ročník prišiel rozlúčiť s tímom a klubom. „Chcem poďakovať, že som dostal možnosť pracovať v Trenčíne. Prišiel som pomôcť Martinovi (Ševelovi), ktorému prajem iba to najlepšie. Je to ten najlepší tréner, s akým som kedy spolupracoval. Držím mu palce. Budúcnosť má pred sebou. Poďakovanie patrí aj chalanom za odvedenú prácu a dosiahnuté úspechy. Zažil som tu fantastickú partiu a skvelý realizačný tím,“ povedal Vrabec a doplnil: „Taký je futbalový život. Nikde nie je napísané, že sa raz nemôžeme stretnúť. Prajem chalanom všetko dobré. Verím, že je v ich schopnostiach obhájiť obe trofeje z minulej sezóny.“

Chcem pomôcť hlavnému trénerovi, aby tím napredoval, povedal Guľa

„Prišlo to nečakane. Len pred dvoma dňami som sa dozvedel, že niečo také by sa mohlo udiať,“ povedal na úvod nový člen realizačného tímu „áčka“ Norbert Guľa. Ten by mal ako bývalý tréner staršieho dorastu, rovnako ako Martin Ševela v minulosti, vytvoriť ešte lepšie prepojenie medzi prvým mužstvom a tímom U19.

„Prišla šanca a pre mňa nová výzva. Počas piatich rokov v AS som odovzdával všetko, čo som vedel. Na druhej strane som sa snažil učiť a posúvať moje vedomosti. Posun do prvého mužstva je odmenou za vnímanie mojej doterajšej práce. Budem sa snažiť pomôcť hlavnému trénerovi, aby tím ďalej napredoval,“ povedal Guľa a doplnil: „Nie som ten, ktorý má meno na základe ligových štartov. Prešiel som aj nižšími súťažami. Dostal som šancu v Trenčíne a som za to vďačný.“ Norbert Guľa je straším bratom bývalého trénera AS Trenčín Adriána Guľu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa