Aktuality - archiv 2.8.2007

Problémy v zálohe môže vyriešiť Godál

Ďalším členom kádra Roba McDonalda, ktorý sa bude snažiť uspieť v konkurze na kľúčovú pozíciu defenzívneho stredopoliara, by mal byť iba dvadsaťročný Boris Godál.

Ďalším členom kádra Roba McDonalda, ktorý sa bude snažiť uspieť v konkurze na kľúčovú pozíciu defenzívneho stredopoliara, by mal byť iba dvadsaťročný Boris Godál.

Práve tohto vytiahnutého flegmatika si trenčiansky kormidelník vyhliadol už počas prípravy na nový ročník. Sympatický mladík sa vrátil z hosťovania v Moravanoch a Trenčania ho mohli zaradiť na súpisku až od augusta. “Do mužstva som prišiel ako stopér a aj preto boli trénerové slová pre mňa trochu prekvapujúce. Už počas leta ma ale pripravoval na nový post a aj na mimo tréningu so mnou o tejto zmene veľa hovoril,“ povedal na úvod Godál. “Pre mňa bude cťou hrať na ktoromkoľvek poste. Chcem odvádzať stopercentné výkony. Zostava na zápas sa formuje celý týždeň a ja to nechávam na trénerovi,“ dodal k možnému štartu v dôležitom súboji so Sencom “prerobený“ stredopoliar.

“Boris je nielen dobrým defenzívnym hráčom, ale použiteľný je aj v hre dopredu. V strede poľa by nám mal dodať potrebnú rýchlosť. Navyše dobre pracuje s loptou. Je to inteligentný typ futbalistu,“ pochválil mladíka McDonald, ktorý však rovnako ako každý kouč našiel na hre jednej z doposiaľ dobre utajených nádejí trenčianskeho futbalu viaceré nedostatky: “Ak príde o loptu, stane sa mu, že zvesí hlavu. Musí si viac veriť. Taktiež má veľmi dobrú strelu, ktorú ale nevyužíva v dostatočnej miere.“

Boris Godál nie je v kádri trenčianskeho “áčka“ nováčikom. “Už v druhom ročníku na strednej škole som sedel na lavičke počas pôsobenia trénera Jánoša a neskôr som sa ocitol na súpiske aj pri trénerovi Hudecovi. Na ihrisko som sa však zatiaľ nedostal,“ prezradil hráč, ktorý pomohol Moravancom k postupu do druhej ligy. “Už štyri roky v rade som absolvoval zimnú aj letnú prípravu. Napokon som však zamieril na hosťovanie,“ dodal na záver Godál.

Autor: MG
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa