Fanúšikovia 22.5.2015

Dôležité informácie pred zápasom proti Žiline týkajúce sa odovzdávania trofeje

Pred každým domácim stretnutím vám prinášame najdôležitejšie informácie, ktoré by ste mali vedieť v súvislosti s daným zápasom. Tým najbližším je duel 32. kola Fortuna ligy proti MŠK Žilina. Výkop stretnutia je na programe v sobotu 23. mája o 17.15 h.

Po stretnutí proti MŠK Žilina sa priamo na ploche štadióna na Sihoti uskutoční medailový ceremoniál a odovzdávanie majstrovského pohára.

Fanúšikom nebude po stretnutí bránený vstup na hraciu plochu. Otvorený bude aj vstup zo sektoru hostí. Žiadame však všetkých divákov, aby najskôr dovolili bezproblémový odchod rozhodcom stretnutia a hráčom súpera. V prípade akéhokoľvek problému by nášmu klubu hrozil exemplárny postih s prípadnou možnosťou odpočítania bodov. Vzhľadom na skúsenosti s našimi fanúšikmi sme presvedčení, že športovo uznáme kvality súpera.

Prosíme všetkých fanúšikov, aby vyšli v ústrety pri stavbe pódia pre odovzdanie trofeje a nezdržovali sa v priestoroch medzi vstupom do šatní a autovou čiarou, kde chceme v najkratšom možnom čase pripraviť miesto na odovzdanie medailí a pre kamery a fotografov. (Ďakujeme za pochopenie.)

PROSÍME všetkých fanúšikov, aby neodpaľovali pyrotechniku po zápase a počas medailového ceremoniálu v priestoroch hlavnej hracej plochy. Počas júna pripravujeme výmenu trávnika a ten súčasný chceme presunúť do športovej zóny základnej školy Novomeského na Juhu. V prípade poškodenia však k tomuto kroku nebudeme môcť pristúpiť.

Zápas proti Žiline je takmer vypredaný. Pokiaľ nenájdete vstupenky na internetovej stránke spoločnosti Ticketportal, už nie sú k dispozícii. Ešte v priebehu sobotňajšieho predpoludnia sa tam niekoľko kusov môže objaviť. Jednalo by sa o nevyzdvihnuté rezervácie.

Predaj v pokladniach štadióna pred zápasom proti Žiline nebude, keďže stretnutie vedieme ako vypredané.

Sektor „Ultras Trenčín“, resp. sektor „Légia Laugaricio“ bude počas zápasu proti Žiline umiestnený na hlavnej tribúne v časti G1.

Vstup na štadión pre fanúšikov je iba cez brány za hlavnou tribúnou. Pri vstupe na štadión bude každá permanentná vstupenka a každá zápasová vstupenka podrobená kontrole elektronickým systémom.

Počas zápasu budú vykonávané náhodné kontroly, preto vstupenky znehodnoťte až po skončení zápasu.

Fanúšikovia hosťujúceho mužstva budú umiestnení v časti sektoru G4. Aj touto cestou ďakujeme MŠK Žilina za ústretový prístup. Vďaka tomuto kroku sme mohli v závere týždňa predať ďalších 500 vstupeniek fanúšikom AS do sektoru, ktorý je inak vyhradený pre fanúšikov hosťujúcich mužstiev. Sme presvedčení, že trenčianski a žilinskí diváci nemusia byť v oddelených sektoroch a prejavia dostatok vzájomného športového rešpektu.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa