Zápasy - archiv 24.7.2007

Trenčania nestačili ani na Banskú Bystricu

V domácej premiére nestačili futbalisti AS Trenčín na vojakov z Banskej Bystrice a podľahli im 0:3.

Po úvodnom náznaku šancí na oboch stranách síce mal prvú väčšiu prácu v 18. min brankár hostí Zajac, ale skóre otvorili v 21. min Bystričania, keď po rozohraní nepriameho kopu šikovným signálom Ďurica nádherne trafil k žrdi. V závere prvého polčasu mohol tím spod Urpína zvýšiť, ale Volešák si poradil s nebezpečnými strelami Ďuriša a Pečovského. Domáci sa snažili útočiť, ale cez sústredenú obranu súpera sa im nedarilo prenikať a tak sa do šancí ani nedostávali.

Tento stereotyp v kvalitou nevýraznom zápase pokračoval aj po zmene strán. Trenčianska útočná snaha stroskotávala, hostia občas pohrozili rýchlymi protiútokmi, ale v tejto fáze zaujala iba tvrdá strela Pečovského v 62. min. Bystričania poistili svoje zaslúžené víťazstvo v 88. min, keď sa najskôr Kulíkov priamy kop takmer obtrel o žrď, aby po chvíli únik dvojice Hučko - Palic druhý menovaný zakončil strelou do prázdnej brány. V nadstavenom čase po ďalšom prieniku do rozhodenej trenčianskej obrany Hučko ešte výsledok prikrášlil.

Góly: 21. Semeník, 88. Palic, 90.+ Hučko

Domáci: Volešák - Čögley, Horváth, Mičenec (81. Križko), Minarčík - Gálik - Marček (46. Kleščík), Jašurek, Gergel - Doubek (69. Szkukálek)

Hostia: Zajac - M. Seman, Debnár, Saláta, Herda - Pečovský, Strnad, Ďurica (39. Kulík) - Ďuriš (61. Palic), Semeník (64. Medveď), Hučko

Rozhodovali: Chmura - Ádám, Jankovič

Divákov: 2388

Povedali po zápase:
Rob McDonald: "Som veľmi sklamaný z výsledku i prejavu, pretože sme predviedli nedostatočný výkon. V predchádzajúcom zápase v Žiline sme v útoku zahrali pomerne dobre, ale v tomto dueli sme začali kopiť príliš veľa chýb. Polovica mužstva zahrala solídne, zvyšok však veľmi zle. Napriek tomu som po zápase hráčom v šatni povedal, aby mali hlavu hore, pretože tvoria mladý a talentovaný tím a za pár týždňov sa zázraky robiť nedajú. Mužstvo potrebujeme vystužiť niekoľkými skúsenejšími futbalistami na viacerých postoch."

Autor: \N
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa