Zápasy - archiv 1.7.2014

Po jednoznačnej dominancii víťazstvo nad Chorzówom

Ruch Chorzów – AS Trenčín 2:4 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu zdolali v prípravnom stretnutí v Poprade štvrtý tím uplynulého ročníka I. poľskej ligy Ruch Chorzów 4:2 (0:2). O všetky naše góly sa postaral krídelník František Kubík. Ďalší prípravný zápas odohráme v sobotu proti 1. FC Slovácko v Trenčianskych Stankovciach (17.00).

Už v 3. min sa do dobrej pozície na hranici šestnástky dostal Kubík, ale strela ľavačkou išla tesne vedľa ľavej žrde. Poľský súper sa v úvodných desiatich minútach takmer nedostal k lopte, no napriek tomu skóroval. V 11. min si na rohový kop naskočil Zienczuk a hlavou otvoril skóre stretnutia – 0:1. Následne sa hra preniesla do stredu poľa. Hoci kombinačne sme boli lepším tímom, do vyložených šancí sme sa dlhšie nedostávali. Následne podbehol v 33. min centrovanú loptu brankár Ruchu, ale Simon trafil iba pravú žrď. Poliaci sa dostávali na našu polovicu len sporadicky, avšak boli efektívni. V 34. min si do šestnástky nabehol Kuswik a center Zienczuka poslal krásnou strelou z voleja do siete – 0:2. V poslednej minúte prvého polčasu to skúšal z ťažkej pozície Holúbek, no ani Bednárikova dorážaná strela neprešla cez bránkovú čiaru.

Úvod druhého polčasu nám vyšiel nielen herne, ale boli sme aj efektívni. Hneď v úvodnej minúte si na dlhú loptu nabehol Kubík a okolo poľského brankára znížil na rozdiel jedného gólu – 1:2. Už o dve minúty neskôr ťažil z kombinácie Jaira s Hajradinovičom ten istý hráč – 2:2. Následne napálil do brvna z priameho kopu Lobotka a Kleščík poslal loptu hlavou nad nekrytú bránku. V 53. min prišiel tretí gólový moment Kubíka, ktorého našiel center Jaira – 3:2. Súpera sme naďalej tlačili pre jeho šestnástku a vytvárali si šance. Mondekova strela však skončila v rukách brankára Ruchu. Hoci sa chvíľu zdalo, že Chorzów hru vyrovnal, prišiel ďalší gól Kubíka. Ten dorazil do siete loptu po kombinácii Jaira s Mondekom. V 85. min sa do centrovanej lopty z kopačky Mondeka položil Jairo, ale jeho hlavička skončila v rukách brankára.

[youtube]Q0R8HqnwlTQ[/youtube]

Ruch Chorzów – AS Trenčín 2:4 (2:0)

Góly: 11. Zienczuk, 34. Kuswik – 46., 49., 53. a 73. Kubík

Žltá karta: 61. Jairo

Domáci: Kamiński – Konczkowski, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel – Babiarz (63 Efir), Surma – Kowalski, Starzynski (75 Urbanczyk), Zienczuk – Kuswik

Hostia: Volešák – Čögley (46. Rundič), Bednárik (46. Kleščík), Ramón (74. Ibrahim), Skovajsa (46. Lawrence) – Baéz (46. Lobotka) – Kubík (74. Edmond), Holúbek (46. Opatovský), Mišák (46. Hajradinovič), Simon (46. Mondek) – Malec (46. Jairo)

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa