Zápasy - archiv 18.5.2014

Po víťazstve v Žiline šesťbodový odstup od tretieho

MŠK Žilina - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vyhrali na ihrisku MŠK Žilina 1:0 (0:0) po góle Mosesa Simona. Pred tretím Spartakom Trnava majú dnes náskok šiestich bodov. K obhájeniu druhej priečky potrebujú získať už iba bod. Nad súperom spod Dubňa sme v aktuálnom ročníku vyhrali všetky tri vzájomné zápasy.

Od úvodných minút hrali oba tímy aktívne. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Prvá vážnejšia šanca však prišla až v 15. min, keď po rohovom kope AS vznikla v domácej šestnástke zamotaná situácia. Hlavička Bera ale mierila len do pravej žrde. O desať minút pohrozil strelou spoza šestnástky žilinský tvorca hry Škvarka, ale Volešák si s jeho pokusom poradil. V 33. min musel brankár Krnáč skákať za nebezpečnou loptou smerujúcou do jeho šestnástky z kopačky Van Kessela. Bol to práve rýchly Holanďan, kto robil žilinskej defenzíve v prvom polčase najvýraznejšie problémy. Minútu pred koncom polčasu sa po pase za obranu rútil Van Kessel do veľkej šance, prehodil Krnáča, no trafil iba bočnú sieť.

Po prestávke odcentroval z pravej strany pred bránku Žiliny vekom ešte dorastenec Bero. Tiesnený Jairo loptu ešte nezasiahol, ale pri zadnej žrdi nabiehajúci Simon poslal loptu do siete - 0:1. V 67. min mal na kopačke druhý gól AS Jairo. V 73. min priniesla vzrušenie nepekná zrážka Hajradinoviča s Berom, čo si napokon vyžiadalo striedanie oboch. V 82. min mohli domáci vyrovnať. Káčer posunul loptu do šestnástky na Jeliča, ktorý pätičkou iba jemne tečoval prihrávku cez Volešáka, no tá skončila tesne vedľa ľavej žrde.

[youtube]-y4ARSJ4YAI[/youtube]

MŠK Žilina - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Gól: 61. Simon

Žlté karty: 65. Mabouka, 90. Škvarka - 56. Jairo

Domáci: Krnáč - Mabouka, Piaček, Škriniar, Hučko - Pečovský - Jurčo (75. Paur), Škvarka, Káčer, Mihálik (82. Guba) - William (3. Jelič)

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, Madu - Bero (78. Mišák) - Simon, Hajradinovič (76. Opatovský), Holúbek, Van Kessel - Jairo (84. Malec)

Rozhodovali: Glova - Jenčura, Vindiš

Divákov: 1628

[youtube]O9nzu2FWKEI[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa