Aktuality - archiv 7.4.2014

Baéza prehra mrzí, no hlavu nevešia

Aldo Baéz: „Mrzí nás to, chceli sme potešiť divákov“

Víkendový súboj špičkových corgoňligových celkov sa skončil lepšie pre hosťujúci Slovan Bratislava (0:1). Hoci sme podali najlepší jarný výkon, na body to nestačilo. Dvakrát dokonca zazvonila konštrukcia brány súpera, no gól nepadol.

Po zápase prevládalo v kabíne ticho. Všetci si prehrávali v hlavách zápasový film. „Je to veľká škoda. Pracovali sme na sto percent, ale ani to nestačilo. Hostia prišli pred našu bránu iba sporadicky, no aj tak vyhrali. Nezaslúžene, ale aj taký je futbal,“ zamýšľal sa po stretnutí nešťastný Aldo Baéz.

V zápase dvoch tímov s najvyšším počtom strelených gólov trafili strelci iba jediný raz. V úvode druhého polčasu o osude zápasu rozhodol Marko Milinkovič. Následne sa Slovan sústredil už len na pozornú obranu. „V zadných radoch hrali kompaktne a boli dobre organizovaní. Dobre vedeli, čo hráme. Pripravili sa na nás. Náš pohyb v ofenzíve nebol taký, aký by sa žiadal. Zápas aj tak mohol skončiť úplne inak, no v zakončení sme neboli úspešní. Žrď a brvno sú toho jasným dôkazom,“ pokračoval argentínsky rodák.

„Mrzí nás to. Chceli sme potešiť divákov. Ďakujeme im za podporu počas zápasu, aj za potlesk po záverečnom hvizde. Cítili sme, že stoja za nami,“ poďakoval sa takmer vypredaným tribúnam 25-ročný defenzívny stredopoliar.

Napriek prehre hlavu vešať netreba, čo jasne povedal na tlačovej konferencií tréner Ivan Vrabec a potvrdil to aj Aldo Baéz. „Náš výkon bol lepší ako súperov. Nechali sme na ihrisku všetko. Ideme ďalej, pred nami sú ďalšie ciele,“ dodal na záver Baéz.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa