Aktuality - archiv 29.3.2014

Máme veľkú túžbu po víťazstve, povedal Sabler

Roman Sabler: „Musíme byť rozvážni a hrať svoju hru s presnými prihrávkami, máme veľkú túžbu po víťazstve“

Dnes predpoludním od 11.00 h odohrá druhý jarný domáci zápas naša „devätnástka“. Na Sihoti sa predstaví Podbrezová. Na zápas z jesene majú zverenci trénera Mareka Dobiáša príjemné spomienky. Zvlášť Roman Sabler, ktorý zaznamenal hetrik. „Súpera vnímam ako bojovné mužstvo, ktoré sa bude snažiť odplatiť nám domácu prehru,“ poznamenal na adresu Podbrezovej Sabler.

V jesennom zápase padlo až dvanásť gólov a zvíťazili sme 7:5. Osemnásťročný útočník sa vtedy presadil až trikrát. „Stretnutie sa vyvíjalo ako na hojdačke. Neustále padali góly. Hneď ako sme jeden dali, tak sme aj dostali.“

O tri body ide spolu so svojimi spoluhráčmi zabojovať aj dnes. „Musíme byť rozvážni a hrať svoju hru s presnými prihrávkami. Vytvoriť si čo najviac šancí a premeniť ich. Máme veľkú túžbu po víťazstve,“ dodal odchovanec SFM Senec.

Na svojom konte má trinásť presných zásahov a kraľuje tabuľke strelcov dorasteneckej ligy. Podobne ako predchádzajúce dva ročníky, aj tento máme nakročené k tomu, aby sme mali v našich radoch najlepšieho strelca ligy. „Cítim zodpovednosť a tá ma núti odovzdať v zápasoch to najlepšie v prospech tímu. Góly som dával vždy a tréneri ich odo mňa očakávajú. Za cieľ som si dal dvadsať presných zásahov. Verím tomu, že pomôžu tímu k ďalším bodom,“ vysvetľoval Sabler.

V predchádzajúcom kole výber do 19 rokov prehral v Trnave (1:2). Roman Sabler však do zápasu nezasiahol. „Bol som na lavičke seniorov proti Nitre. Duel bol pre chalanov náročný po psychickej stránke. Rozhodca vylúčil brankára Roba Bačíka, ktorý nám bude chýbať. Zabojujeme aj za neho,“ zakončil rozhovor Sabler.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa