Zápasy - archiv 14.2.2014

Na záver sústredenia prehra s čínskym ligistom

Chang-čou Greentown FC - AS Trenčín 2:1 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali v záverečnom zápase na sústredení v tureckom Beleku proti čínskemu ligistovi Chang-čou Greentown FC 1:2 (0:2). Súpera sme takmer celý zápas držali na jeho polovici, ale nedokázali sme zužitkovať viacero šancí, a ani série rohových kopov. O jediný gól AS sa postaral Tomáš Malec.

Od úvodu stretnutia sme držali loptu na kopačkách a súpera zatlačili na jeho polovicu. Nedostávali sme sa však do vyložených šancí, keďže finálna prihrávka nám nevychádzala. Číňania si sporadicky vypracovali brejky a hneď druhý v 16. min premenili na gól. Za chrbtom našej obrany sa ocitli až dvaja hráči. Macena sa nepomýlil. Aj po tomto okamihu sme držali súpera pred jeho šestnástkou. V 31. min sme si vypracovali dvojitú šancu, ale Mišákovu strelu zastavil jeden z obrancov stojaci na čiare a následný Maduho pokus letel vysoko nad bránu. Už o pár minút neskôr Holúbek poslal loptu do päťky, ale Simon na ňu nedočiahol. Ďalšiu šancu mal Malec, ktorého v pokutovom území našiel Madu, ale brankár si s nedôslednou strelou poradil. Tri minúty pred prestávkou Číňania opäť udreli po rýchlom brejku. Okolo Rundiča sa presadil ich útočník Angan, ktorý obišiel aj Volešáka a zvýšil na rozdiel dvoch gólov.

Druhý polčas sme odštartovali sériou rohov, no gól z toho nebol. V 52. min potiahol loptu stredom ihriska Mišák, prenechal ju Mondekovi, ale jeho strela skončila v rukách brankára. Presne po hodine hry nacentroval z ľavej strany Madu a Malec na bližšej žrdi usmernil loptu do siete – 1:2. Následne sme to skúšali strelami spoza šestnástky. Pokusy z kopačiek Ďurišku a Čögleya skončili nad bránou. O chvíľu neskôr vystrelil z podobnej pozície Mondek, ale súperov gólman strelu vyrazil na roh. V záverečnej štvrťhodine sme súpera opäť zatlačili pred vlastnú šestnástku a mali niekoľko rohových kopov i ďalších streleckých pokusov, ale gól z toho nebol.

[youtube]SF6UWNS4MVs[/YouTube]

Chang-čou Greentown FC - AS Trenčín 2:1 (2:0)

Góly: 16. Macena, 42. Angan - 60. Malec

AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rundič, Holúbek (46. Mondek) – Bero (56. Ďuriška) – Simon (46. Van Kessel), Mišák (75. Jairo), Hajradinovič, Madu – Malec

 

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa