Aktuality - archiv 20.5.2008

Deň klaunov aj za účasti mládežníkov AS Trenčín

Futbalový klub podporuje benefičné podujatie financujúce návštevy Klaunov u detí v špecializovaných sociálnych, vzdelávacích a zdravotníckych zariadeniach.

V sobotu 24. mája sa centrum Trenčína zmení na "mesto plné hračiek". Po skvelých skúsenostiach v uplynulých ročníkoch sa dobročinná akcia Deň Klaunov bude niesť tentoraz v duchu spájania sa detí s hračkami. Cieľom podujatia je prekonanie slovenského rekordu v utvorení reťaze detí a hračiek. Doterajšie maximum predstavuje 464 detí s hračkami, ktoré natiahli reťaz až do dĺžky 222 m.

Výťažok z podujatia je určený pre Fond Dr. Klaun financujúci návštevy Klaunov u detí v špecializovaných sociálnych, vzdelávacích a zdravotníckych zariadeniach, kde trávia významnú časť svojho detstva odlúčené od rodičov.

Už v minulosti bolo benefičné podujatie Dr. Klaun spojené s futbalovým klubom. Súčasťou prvého ročníka akcie (2005) bol aj dobročinný zápas AS Trenčín – FC Utrecht. V podpore milého podujatia bude klub pokračovať aj v nasledujúcom období. „Sme radi, že sa môžme podieľať na akcii prinášajúcej postihnutým deťom radosť, zábavu a kultúrne vyžitie. V sobotu budeme mať na námestí svoj stánok. Naši mládežníci budú deťom asistovať pri streľbe na bránu a vzápätí ich odmenia sladkosťami a zberateľskými albumami futbalových kartičiek,“ vysvetlil úlohu AS Trenčín na sobotňajšom podujatí marketingový manažér klubu Igor Schlesinger.

V blízkej budúcnosti by sa mala vzájomná spolupráca medzi fondom Dr. Klaun a futbalovým klubom ešte zintenzívniť. „Naši hráči sa budú pravidelne zúčastňovať na predstaveniach Dr. Klauna. Zároveň budeme pozývať deti na naše futbalové zápasy a umožníme im aj pohľad do kabíny,“ načrtol ďalšie plány súvisiace so spoluprácou s deťmi Igor Schlesinger.

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa