Aktuality - archiv 25.7.2013

Zápas vyhrala skvelá partia, povedal Čögley

Peter Čögley: „Potvrdili sme, že nie sme iba nejaký fackovací panák z Trenčína“\r\n

Bravúrne zvládnutý zápas. S ostatným víťazom Švédskeho pohára sme po výbornom výkone zvíťazili (2:1) a zabezpečili si postup do 3. predkola Európskej ligy.

Zverenci trénera Ľuboša Nosického nastúpili na odvetný zápas proti švédskemu veľkoklubu s odhodlaním. Fanúšikovia pre nich pripravili bielo-červenú tribúnovú choreografiu a možno aj to ich nakoplo k skvelému výkonu. „Už vonku sme sa presvedčili, že súper je hrateľný. Hrali sme oslabení a možno aj preto nás nemali prečítaných. Nevedeli, akú silu predstavujeme v plnom zložení. Podarilo sa nám minimalizovať počet chýb. Predviedli priamočiary futbal,“ zamyslel sa po záverečnom hvizde Peter Čögley.

Súper s niekoľkonásobne vyšším rozpočtom a bohatou históriou napriek predzápasovým sebavedomým vyhláseniam skrotol veľmi rýchlo. „Bolo vidieť, že z nás majú rešpket. Potvrdili sme, že  nie sme iba nejaký fackovací panák z Trenčína. Verím, že na nás len tak ľahko nezabudnú,“ usmieval sa bývalý mládežnícky reprezentant.

Do stretnutia sme síce nastúpili opatrne, no už po pár minútach sme sa osmelili a predvádzali výkony, na aké sú priaznivci zvyknutí na domácej tráve. „Vedeli sme, že remíza nič nerieši, ale ani sme sa nechceli naháňať. Hrali sme jednoducho, boli sme trpezliví a zároveň aj aktívni. V horúcom počasí sme predvádzali fyzicky náročný futbal. Ukázalo sa, že tréningová drina sa oplatila. Z Göteborgu som mal pocit, že po kondičnej stránke zaostávali,“ povedal ma margo súboja rodák z Trenčianskej Turnej.

Gólovo sa opäť predviedol Fanendo Adi. Nigérijský útočník k štyrom gólom z Corgoň ligy pridal ďalšie dva v pohárovej Európe. „Vidieť na jeho hre veľký progres. Naučil sa hrať pre kolektív. V prvom rade je tímový a bojuje za nás a my za neho. Keď budeme na ihrisku makať a on dávať góly, bude to výborné. Základom našich úspechov je skvelá partia. Tá vyhráva zápasy,“ prezradil Čögley.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa