Aktuality - archiv 12.7.2013

Tím je zdravo nabudený, povedal Holúbek

Jakub Holúbek: "Na tieto chvíle čakáme dva týždne. Síce to nie je dlhá doba, ale pre nás všetkých je lepšie, keď hráme ostré zápasy"

Corgoňligový kolotoč sa po necelých päťdesiatich dňoch voľna opäť naplno rozbieha. Zverencov trénera Ľuboša Nosického čaká v prvom kole rovnaký súper ako v predchádzajúcom ročníku. Na domácom trávniku v sobotu o 17.30 h privítame Nitru.

Takmer dvojmesačná prestávka sa skončila. Mladý kolektív okolo kapitána Miloša Volešáka sa na súťažné zápasy teší. „Na tieto chvíle čakáme dva týždne. Síce to nie je dlhá doba, ale pre nás všetkých je lepšie, keď hráme ostré zápasy. Celý tím je zdravo nabudený,“ povedal na úvod Jakub Holúbek.

Na tím spod Zobora máme príjemné spomienky. V minulosezónnej premiére sme po výbornom výkone zdolali súpera pohodlne 5:0. „Spomínam si na ten zápas. Mali sme skvelý začiatok a strelili sme veľa gólov. David Depetris sa v tom zápase rozstrieľal. Dúfam, že si z neho zoberieme príklad a stretnutie sa nám vydarí v podobnom duchu,“ pokračoval soblahovský rodák.

Nitrania oproti uplynulej sezóne výrazne zmenili káder, keď im odišlo viacero hráčov, ktorí v závere jarnej časti vybojovali záchranu. “Nesledoval som pohyby v ostatných tímoch Corgoň ligy. Ak sa aj oslabili, určite budú nepríjemným súperom, nakoľko noví hráči sa budú chcieť ukázať v dobrom svetle,“ zamýšľal sa bývalý mládežnícky reprezentant.

Nasledujúce dni budú pre mladý kolektív náročné. Okrem zápasov v domácej lige nás čaká aj kvalifikácia Európskej ligy proti Göteborgu. „Snažíme sa v prvom rade sústrediť na najbližšieho súpera, no v kútiku mysle už premýšľame aj na Švédmi. Predsalen, tento dvojzápas je pre nás odmenou za to, čo sme dosiahli,“ dodal na záver Holúbek.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa