Zápasy - archiv 15.3.2008

Nezdvihli sme rukavicu hodenú Sencom

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Ani zápas na ihrisku Zlatých Moraviec neznamenal pre AS prerušenie nepríjemnej série prehier, ktorá sa po výsledku 0:2 (0:1) na pôde nováčika natiahla na osem stretnutí. Trenčín dokonca nebodal naplno už jedenásť duelov v rade a po piatkovom víťazstve Senca nad Slovanom stráca na poslednom mieste ligovej tabuľky už šesť bodov na tím od Slnečných jazier.

Úvodné dejstvo "šesťbodového" stretnutia prinieslo viac nervozity a bojovnosti ako futbalovej krásy. O vôbec prvú strelu sa pokúsil v 26. min Sluijter, no nemieril presne. Prvý strelecký pokus domácich prišiel v 34. min z kopačky Pelegríniho, ale Rožník bol na mieste. Vzápätí odpovedal z dobrej pozície Depetris, tiež však namieril vedľa. Do vedenia išli domáci v 39. min po rohovom kope Ondrejku. Po zmätkoch v obrane Trenčína sa lopta dostala k Ujlakymu, ktorý z trinástich metrov nádherne trafil - 1:0. V 42. min Greguškova jedovatá strela len tesne minula cieľ. V závere polčasu Ujlakyho tvrdý pokus z priameho kopu gólman hostí vyrazil pred seba, dobiehajúci Miroslav Tóth však nedotlačil loptu do siete.

Hneď po zmene strán sa ten istý hráč rútil sám na Rožníka, no v dobrej pozícii mieril vedľa. V 66. min sa po druhej žltej karte z ihriska porúčal kapitán Trenčína Csaba Horváth. Hostia sa napriek tomu nevzdávali a v 73. min sa v dobrej pozícii ocitol Depetris, jeho dobre mierenú strelu Brezina s námahou vytlačil na roh. V 88. min vysunul Minarčík Číža, no ten mieril iba do bočnej siete. V závere vystrelil striedajúci Choma a jeho tečovaná strela skončila za chrbtom prekvapeného Rožníka - 2:0.

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Góly: 39. Ujlaky, 90. Choma

Žlté karty: 12. Minarčík, 79. Ujlaky, 90. Maron - 14. Gergel, 46. Cs. Horváth

Červené karty: 66. Cs. Horváth (Trenčín) po druhej ŽK

Domáci: Brezina - M. Bednář, Klabal, Peter Farkaš, Minarčík - Greguška - Ondrejka (67. Maron), Juska, Ujlaky (80. Choma), Pelegríni (63. Číž) - Miroslav Tóth

Hostia: D. Rožník - Čögley, Cs. Horváth, Kasálek, Van der Ree - Gergel (59. Jašurek), Sluijter, Baez (41. Marček), Chanti - Šebek (76. Križko), Depetris

Rozhodovali: Havrilla - Palušák, Benko

Divákov: 2479

Ján Rosinský (tréner Zlatých Moraviec): "Zápas mal náboj, obe mužstvá príkladne bojovali. Kľúčovým okamihom stretnutia bol náš vedúci gól. Škoda vynikajúcej príležitosti Tótha v závere prvého polčasu. Po vylúčení Horvátha súper úplne otvoril hru, čo sme v závere dokázali využiť na strelenie druhého gólu."

Martin Stano (tréner Trenčína): "Zápas bol pre oboch veľmi dôležitý a šance boli na oboch stranách. Po vylúčení sme hrali vabank. Bohužiaľ, tento zápas sme opäť prehrali. Napriek tomu ideme ďalej."

foto: sita.sk

Autor: MG
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa