Aktuality - archiv 25.2.2008

Galavečer očami jedného zo skalných

Prinášame vám pohľad jedného z ortodoxných fanúšikov na vydarený víkendový galavečer trenčianskeho AS

Tak som si nechal pekne uležať v hlave dojmy zo sobotnej gala akcie, pretože to stálo za dlhšie a dúfam, že aj hodnotnejšie zhrnutie tohto vydareného podujatia. Priznám sa, nemal som veľké očakávania od tohto večera už len kvôli scenárovému naplneniu akcie tohto typu. Ale už samotný príchod do "ODY", osobné privítanie každého hosťa pánom generálnym Rybníčkom a slávnostná atmosféra ma príjemne prekvapili. O to viac potom plné hľadisko a veľa známych tvárí aj z čias starej Ozety. Fascinujúca laserová šou na úvod ma doslova uchvátila a aj keď som už pochodil veľa tanečných akcií, na ktorých mal laser svoje miesto, tak podobnú ako v sobotu som ešte nezažil. Určite na to mal veľký vplyv aj uzavretý priestor, vďaka ktorému objekty krajšie vynikli a taktiež skvelý hudobný doprovod.

Večer uvádzal skvelý Marcel Merčiak, ktorého profesionálny výkon tiež nezaostaval za kvalitou večera. Zaspomínalo sa na minulosť klubu zábermi plného štadióna za čias Ozety, ktoré v porovnaní s dneškom vyzerali tak trochu "odlišne". Nasledujúce humorné rozhovory s "náhodnými" respondentmi spravili z večera niečo viac ako "len" bežný, suchý galavečer so smotánkou v oblekoch. Aj povinná predstavovačka nových posíl mala veľmi slušné a svižné spracovanie.

Recepcia na záver len potvrdila vysokú organizačnú hodnotu večera, o ktorého dôležitosti (prestíži?) hovorí aj množstvo mediálne známych tvárí.

Takže z môjho hľadiska (a aj ľudí okolo mňa) to bol veľmi podarený večer, ktorý vniesol do futbalu trocha kultúry a bol by som len rád, keby sa z toho stala tradícia. Jediná vec, čo ma trocha mrzí je slabá (takmer nulová) účasť skalných fanúšikov, ktorí môžu fakt ľutovať. Ale v Dubnici to už určite bude o niečom inom. Už nech je sobota!

Autor: forrest
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa