Aktuality - archiv 16.5.2012

Body by zostali doma, aj keby hrali jedenásti

Martin Ševela: „Nepochybujem o tom, že aj keby súper hral celý zápas v plnom počte, tak body zostanú doma“\r\n

Pre futbalovú verejnosť to bol zápas, v ktorom akoby o nič nešlo. Pre nás však mal veľký význam. V súboji s Prešovom sme potvrdili jarnú formu a s prehľadom zvíťazili 2:0. Vďaka zaváhaniam najvážnejší konkurentov nám už vytúžená piata priečka neunikne.

Celý zápas s Tatranom sa niesol pod našou taktovkou a hostia Miloša Volešáka takmer neohrozili. „Prešov sme herne predčili a potvrdili stúpajúcu tendenciu našich výkonov. V prvom polčase sme strelili dva góly a ešte niekoľko čistých príležitostí zahodili. Do druhého dejstva sme išli s cieľom doraziť súpera tretím gólom. To sa nám už však nepodarilo. Hostia sa zatiahli pred vlastnú šestnástku. Mňa ako obrancu teší, že sme nedostali gól,“ povedal po zápase kapitán Martin Ševela.

V polovici prvého polčasu mal na kopačke gól Jorge Salinas. Proti však bol hosťujúci obranca, ktorý loptu rukou poslal mimo troch žrdí, za čo bol odmenený červenou kartou a kopala sa penalta. A hoci David Depetris pokutový kop nepremenil, na hernej pohode nám to neubralo. „Už aj väčší hráči zahodili podobné príležitosti. Práve táto situácia nás zomkla ešte viac. Od úvodu zápasu sme boli naladení na víťazstvo a tvrdo sme za ním išli. Nepochybujem o tom, že aj keby súper hral celý zápas v plnom počte, tak body zostanú doma,“ pokračoval Ševela.

O motiváciu v zápase bolo postarané. Vidina piateho miesta bola lákavá. Po stretnutí tak v kabíne vytryskla nefalšovaná radosť z druhého najlepšieho umiestnenia v histórii klubu (v sezóne 1997/98 to bolo 4. miesto). „Nebolo nám jedno koľkí skončíme. Sme nováčik a piata pozícia je pre nás veľmi pekná vizitka,“ dodal na záver najskúsenejší hráč AS.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa