Zápasy - archiv 27.1.2012

Víťazstvo nad Šamorínom, remíza s Opavou

AS Trenčín – FC 1914 Šamorín 3:0 (2:0), AS Trenčín – SFC Opava 3:3 (1:1)

Zverenci trénera Adriána Guľu majú za sebou ďalšie dva zápasy v rámci prípravy na jarnú časť aktuálneho ročníka Corgoň ligy. V sobotu predpoludním si poradili s treťoligovým FC 1914 Šamorín, keď zásluhou gólov Lukáša Ďurišku, Borisa Godála a Gabriela Bezáka vyhrali 3:0 (2:0). Hodinu po poludní nastúpili proti siedmemu tímu druhej českej ligy SFC Karviná, s ktorým remizovali 3:3 (1:1). Dva góly dal David Depetris a jeden pridal Filip Hlohovský.

V drese AS sa predstavil stopér Milan Bortel. Dvadsaťštyriročný obranca prešiel mládežníckymi tímami Dubnice. Ešte v mládežníckom veku odišiel do Talianska. Naposledy obliekal dres Ilavy v nižšej súťaži. Prvý tím má za sebou osem priateľských stretnutí a do konca prípravného obdobia odohrá ešte päť zápasov. V piatok nastúpi na ihrisku rakúskeho SV Mattersburg a v sobotu sa stretne v Otrokoviaciach s druholigovým českým Zlínom.

 

AS Trenčín – FC 1914 Šamorín 3:0 (2:0)

Zápas otvorila strela Štefánika spoza pokutového územia. Šamorín takmer celý prvý polčas dobre bránil. Až v záverečných minútach si na center Moronga nabehol Ďuriška a hlavou skóroval. Ešte pred odchodom do šatní sa predviedol Godál. Pravý obranca AS lobom prekonal súperovho brankára a upravil na 2:0.

Štefánik to vyskúšal spoza šestnástky aj v úvode druhej štyridsaťpäťminútovky. Opäť však mieril vedľa. Zmenu skóre priniesla 63. min, keď Bezák ľavačkou obstrelil súperovho brankára. V závere stretnutia našiel Štefánik v pozícii falošného krídla Godála, ale ten mieril len do brankára.

Góly: 38. Ďuriška, 41. Godál, 63. Bezák

Domáci: Volešák – Godál, Ramón, Ševela (46. Bortel), Radovanovič – Ďuriška – Morong (46. Lobotka), Holúbek, Štefánik, Mondek – Bezák

Rozhodovali: Ježík

Divákov: 30

 

AS Trenčín – SFC Opava 3:3 (1:1)

Trenčín si vypracoval šance. Góly však neprichádzali. Viackrát sa uvoľnil Hlohovský, ale nemieril presne. Po štvrťhodine hry dal gól hlavou Depetris. V 33. min súper zakombinoval a na konci akcie bol Radzinevičius – 1:1.

V druhom polčase sa dostal do šance Cudrák, no z piatich metrov prestrelil. V 65. min sa ale nepomýlil a poslal svoj tím do vedenia. Štvrť hodinu pred záverečným hvizdom vyrovnal krížnou strelou Depetris - 2:2. V 84. min bol na konci akcie Hlohovský – 3:2. Opave sa napokon podarilo vyrovnať. V závere stretnutia sa dostal po rohu k lopte Wirth a upravil na konečných 3:3.

Góly: 15. a 77. Depetris, 84. Hlohovský – 33. Radzinevičius, 65. Cudrák, 89. Wirth

Domáci: Šemrinec – Čögley, Diakite (68. Bortel), Kleščík, Mazáň – Báez (68. Lobotka) – Mazan (77. Morong), Salinas, V. Horváth, Hlohovský – Depetris

Rozhodovali: Ježík

Divákov: 50

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa