Aktuality - archiv 12.7.2011

Nezmyselný vandalizmus na Sihoti

Zničená je kabeláž kamerového systému a ďalšie elektrické prípojky

Mestský futbalový štadión na Sihoti, ktorý ma aktuálne vo výpožičke náš klub AS Trenčín, sa v noci z pondelka na utorok stal terčom nezmyselného vandalizmu. Zatiaľ neznámi páchatelia prestrihli na viacerých miestach káble novo inštalovaného kamerového systému. Taktiež zničili elektrickú kabeláž zavlažovania trávnika a poškodené sú aj káble vedúce k svetelnej tabuli.

Škoda zatiaľ nie je vyčíslená. Prípad úmyselného poškodenia zariadenia futbalového štadióna preveruje polícia. „Je to nepochopiteľné. Ak by sa časť káblov stratila, vedeli by sme si to vysvetliť. Tu však išlo o úmyselné poškodenie, ktoré môže ovplyvniť ligové stretnutia na našom štadióne. Ani vo sne si neviem predstaviť, kto by mohol mať na niečom takom záujem,“ povedal generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

Podľa informácie spoločnosti inštalujúcej kamerový systém by poškodenie káblov nemalo ovplyvniť spustenie systému ešte pred prvým domácim ligovým stretnutím, ktoré odohráme 23. júla proti MFK Ružomberok. Zalievanie trávnika bolo opravené ešte v priebehu utorka a v stredu sa bude testovať funkčnosť svetelnej tabule.

„Je nám to veľmi ľúto. Dozvedeli sme sa to tesne pred začiatkom predsezónnej tlačovej konferencie, na ktorej sme podpísali zmluvu s novým generálnym partnerom klubu spoločnosťou Aegon. Predstavili sme aj ďalších nových partnerov. Urobili sme všetko preto, aby sme starý štadión dali do vyhovujúceho stavu. Investícia klubu je vo výške takmer 300 000 eur a pár dní pred vstupom do najvyššej súťaže sa udeje toto...,“ komentoval Róbert Rybníček.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa