Aktuality - archiv 29.4.2011

Prvoligový kolotoč pokračuje v Lučenci

Adrián Guľa vyvrátil špekulácie o experimentovaní so zostavou

Oslavy návratu do najvyššej súťaže máme za sebou. Zverenci trénera Adriána Guľu od utorka opäť naplno trénujú a pripravujú sa na záverečných sedem kôl druhej najvyššej súťaže. „Trochu sme si to užili, ale opäť prišiel čas na poctivú prácu. Chlapci si podobné vydýchnutie zaslúžili, ale zas treba myslieť na ciele, ktoré máme pred sebou. Nemôžeme poľaviť. Všetko sa iba začína,“ povedal tréner Adrián Guľa.

O víťazovi je rozhodnuté. Dá sa povedať, že Trenčínu už o nič nejde. Preto prichádza priestor na špekulácie ohľadom miešania so zostavou. Mnohí si myslia, že príležitosť by mohli dostať dorastenci alebo menej vyťažení hráči. „Takto to u nás nefunguje. Hrať budú tí, ktorí si to zaslúžia svoji výkonmi a prístupom k tréningu. Nevylučujem zmeny v zostave. Jeden deň môžete byť v základe a už o pár dní na tribúne. Platí to však aj naopak,“ hovorí mladý kormidelník a kladie si otázku: „Ako by som vysvetľoval Kleščíkovi, Ševelovi, Depetrisovi, Báezovi a ďalším, že dnes nebudú hrať? Zápasy sú pre každého chlapca vrcholom ich práce.“

Už dnes je súperom AS nebezpečný Lučenec. Prvý vzájomný zápas v tomto ročníku sa skončil remízou, druhý sme síce vyhrali, ale iba tesne 1:0. „Každý sa bude chcieť na nás vytiahnuť. Preto musíme byť ešte lepšie pripravení. Chceme vyhrať a je nám jedno, či sme už postúpili alebo nie,“ komentoval Guľa.

Prípravu narušili menšie zdravotné problémy kvarteta (Valla, Mazan, Holúbek, Štefánik), ktoré bolo s reprezentáciou do 21 rokov v Saudskej Arábii. „S tým nič nenarobíme. Vynútené zmeny treba akceptovať a pozrieť sa na to pozitívne. Máme dostatočne široký káder, aby sme sa s tým vedeli vysporiadať. Šancu môžu využiť ďalší,“ dodal šéf realizačného tímu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa