Zápasy - archiv 1.4.2011

Po výkone jari víťazstvo nad Sencom

AS Trenčín – ŠK SFM Senec 5:0 (2:0)

Štvrté víťazstvo v rade a ôsme z deviatich stretnutí vybojovali futbalisti AS Trenčín. Na domácom trávniku zdolali ŠK SFM Senec rozdielom triedy 5:0 (2:0). Ďalší hetrik zaznamenal argentínsky kanonier David Depetris a dva góly pridal nádejný stredopoliar Samuel Štefánik.

Od úvodných minút sa hralo pod taktovkou AS. Väčšina stretnutia sa tak odohrávala na polovici hosťujúceho tímu. Trenčania mali v niektorých momentoch až zdrvujúcu prevahu, ale potrebovali určitú dávku trpezlivosti. Gólové príležitosti totiž neprichádzali. Prvú vyloženú príležitosť si paradoxne vypracovali hostia. Belkovics však z vnútra šestnástky mieril tesne mimo. Obliehanie bránky Senca pokračovalo a napokon prišiel aj vytúžený gól. V 37. min bol na konci akcie pohotový Depetris. Ešte pred odchodom do šatní upravil na rozdiel dvoch gólov Štefánik, ktorý ťažil z práce aktívneho Godála.

Druhý polčas pokračoval tam, kde prvý skončil. Naďalej sa hralo najmä na polovici hosťujúceho tímu. Báez získal loptu pre Štefánika a ten strelou spoza pokutového územia zvýšil na rozdiel troch gólov. V 63. min vybojoval pokutový kop Mazán a Depetris sa nemýlil. Penaltu rutinérsky premenil a upravil už na 4:0. Po Godálovom centri mieril tesne mimo Mazán. Na opačnej strane pohrozil strelou z diaľky Chorvatovič. Skóre stretnutia uzavrel argentínsky kanonier AS. Godálovu prihrávku premenil na svoj tretí gól v zápase a piaty do siete Senca. Ešte pred záverečným hvizdom nastreli Chorvatovič žrď. Posledné slovo patrilo Mondekovi. Na hranici šestnástky sa pekne uvoľnil, ale gól z toho nebol.

AS Trenčín – ŠK SFM Senec 5:0 (2:0)

Góly: 37., 64. a 73. Depetris (druhý z 11 m), 44. a 55. Štefánik

Žlté karty: 26. Plichta, 85. Hlavatovič

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Valla – Báez – Štefánik (76. Malec), Salinas – Mazan (68. Mondek), Depetris, Holúbek (79. Čögley)

Hostia: Matlák – Habai (82. Hromkovič), Trajcsik, Polgár, Hlavatovič – Plichta, Gabriel, Neoveský, Belkovics (82. Bedecs), Kosák – Bognár (46. Chorvatovič)

Rozhodovali: Vnuk – Cuninka, Bóllo

Divákov: 851

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa