Zápasy - archiv 25.9.2010

Víťazstvo nad Liptákmi zariadil Depetris

AS Trenčín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:0 (1:0)

Aj šiesty domáci zápas AS Trenčín sa skončil víťazstvom zverencov trénerskej trojice Guľa – Zimen – Hodál. Po dvoch góloch Davida Depetrisa sme zdolali MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:0 (1:0). S náskokom siedmich bodov nám naďalej patrí prvá priečka.

Prvú šancu si po opatrnom úvode vypracovalo naše mužstvo. Depetris prebral na hranici šestnástky skvelú kolmú prihrávku, ale razantný center do päťky súperovi obrancovia zrazili na roh. Po štvrťhodine hry unikli na opačnej strane Šlosár s Bezákom, ale prvý menovaný najvhodnejší moment na ohrozenie brány preváhal. O chvíľu neskôr si našiel dobrú streleckú pozíciu Horváth, no z dvadsiatich metrov mieril tesne vedľa. Spleť pred šestnástkou Liptovského Mikuláša nezužitkoval ani Peciar, ktorý po rohu mieril taktiež mimo. V 24. min sa skvele pretlačil zľava do pokutového územia Adi, na päťke našiel Depetrisa, ale jeho strela mierila len do dobre postaveného brankára hostí. Kto iný ako Depetris mohol načať konsolidovaný Tatran. Rohový kop Horvátha na zadnú žrď poslal pred bránku Ševela a argentínsky kanonier tentoraz nezaváhal.

Hneď v úvode druhého polčasu to vyskúšal z dobrých tridsiatich metrov Horváth. O chvíľu neskôr sa do šestnástky predral Adi, ale loptu na nabiehajúcich spoluhráčov nepretlačil. Po hodine hry skončila podobne akcia po osi Salinas, Hlohovský, Adi. V 68. min potešil fanúšikov ďalšou ďalekonosnou bombou Horváth, ale opäť bol neúspešný. Na opačnej strane pohrozil Virgala. Volešák však jeho strelu bez problémov zneškodnil. Rozhodnutie priniesla 70. min a akcia Adiho s Holúbkom. Na  jej konci bol opäť pohotový Depetris. Štvrť hodinu pred záverečným hvizdom skončil druhý súboj Virgala – Volešák taktiež úspechom nášho brankára. Šupej o minútu nato udrel Hlohovského, čo hlavný rozhodca po porade s jedným z asistentov ocenil červenou kartou. Hostia v tomto momente prestali myslieť na prípadnú dramatickú koncovku. Zápas uzavrel dravý prienik nezastaviteľného Salinasa, ktorý loptu ponúkol Adimu. Ten ale brankára hostí neprekvapil.

AS Trenčín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:0 (1:0)

Góly: 25. a 70. Depetris

Žlté karty: 42. Ševela, 73. Adi - 45. Pekár, 59. Latiak, 67. Virgala

Červené karty: 76. Šupej (L. Mikuláš)

Domáci: Volešák - Čögley, Peciar, Ševela, Kleščík - V. Horváth - Mazán (59. Salinas), Hlohovský, Holúbek (76. Mišák) - Depetris - Adi (87. Malec)

Hostia: Kučera - Kapláň, Pekár, Šupej, Kandera - Latiak - Bezák, Helbich (80. Rezer), Šlosár (78. Libič), Virgala - Babic (46. Starší)

Rozhodovali: Fajčík - Lieskovský, Špivák

Divákov: 815

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa