Zápasy - archiv 24.7.2010

Z Petržalky si vezieme tri body

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:1 (0:0)

AS Trenčín vyhral aj druhý zápas v novom ročníku I. ligy, keď tri body si priváža zo súboja s Petržalkou (1:0). O jediný gól zápasu sa minútu pred koncom riadneho hracieho času postaral Vojtech Horváth. Zverenci trénera Adriána Guľu sa odpútali od druhého tímu v tabuľke na dva body.

Po úvodnom obojstrannom oťukávaní pohrozili ako prví Trenčania. V 10. min sa ocitol v dobrej príležitosti Adi, ale zbytočne sa s loptou zaplietol. Na opačnej strane upozornil na seba strelou vedľa brány Prince Ofori. V polovici prvého polčasu to skúšal z priameho kopu Horváth, no brankár Jenčo vytlačil jeho strelu na rohový kop. Po polhodine hry získali miernu prevahu domáci hráči, ale prudká hlavička Oforiho v sieti neskončila. Prvú časť súboja uzavrela pekná strela Depetrisa. Do kabín sa však odchádzalo za bezgólového stavu.

Hneď od návratu zo šatní patrila hra Trenčanom. Nebezpečná strela Hlohovského a ani hlavička Depetrisa však neskončili za chrbtom súperovho gólmana. Po hodine hry sa dostali k slovu aj Petržalčania, ale pozorný Volešák svoj tím podržal. Domáci sa snažili riskovať, čo AS využívalo na brejkové situácie. V 82. min mohol rozhodnúť Depetris. Po rohovom kope však na loptu nedosiahol. Trenčania sa nevzdávali a v predposlednej minúte riadneho hracieho času poslal do pokutového územia center Hlohovský a Horváth skóroval. Na záver nasledoval ešte jeden priamy kop Petržalky, avšak Volešák sa nenechal prekvapiť.

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Gól: 89. V. Horváth

Žlté karty: 90. Prince Ofori - 52. Kleščík

Domáci: Jenčo – Galbavý, Švec, Prince Ofori, Moravčík – Pončák, Štefun,  Augustín,  Kubala (60. Kozák) – Johancsik (89. Kovašich), Szarka

Hostia: Volešák - Čögley, Ševela, Kleščík, Valla (81. Peciar) - Báez - V. Horváth, Štefánik (90. Holúbek), Hlohovský - Depetris - Adi (76. Malec)

Rozhodovali: Fajčík - Vorel, Mikulaj

Divákov: 1040

Autor: mg, foto: kapusta
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa